ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου Ορόκλινη - Κλοπιμαίο το στρατιωτικό τυφέκιο

Στόχος ο 42χρονος

24news team

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των ανακριτών σχετικά με την υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε το πρωί της Κυριακής (4/12) στην Ορόκλινη.

Οι Αστυνομικές Αρχές είναι σε εγρήγορση αφού η εγκληματική ενέργεια τραυμάτισε και ανήλικο παιδί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Όπως αναφερθήκαμε και σε χθεσινό μας δημοσίευμα στόχος της απόπειρας φαίνεται να ήταν ο 42χρονος, ο οποίος είναι συγγενής προσώπου καλά γνωστού στις αστυνομικές αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές διερευνούν αν η επίθεση ήταν μήνυμα προς τον 42χρονο ή προς το συγγενικό του πρόσωπο.

Ο δράστης, ο οποίος πυροβόλησε από την πλευρά του οδηγού, φαίνεται να είχε στήσει καρτέρι σε κοντινό σημείο από την πολυκατοικία όπου διαμένει ο 42χρονος.

Στρατιωτικό τυφέκιο κοντά στο σημείο της απόπειρας

Οι Αρχές τέθηκαν σε κινητοποίηση λίγες ώρες μετά την διάπραξη της εγκληματικής πράξης, αφού πολίτες εντόπισαν στρατιωτικό τυφέκιο κοντά στη σκηνή της απόπειρας φόνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτες οι οποίοι είναι φίλοι των θυμάτων της απόπειρας, εντόπισαν το όπλο σε απόσταση 400-500 περίπου μέτρων από τη σκηνή, σε χόρτα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο, ενώ στο σημείο μαζί με το όπλο βρέθηκαν γάντια και κουκούλα.

Όπως πληροφορείται το 24news το εν λόγω στρατιωτικό τυφέκιο κλάπηκε τον περασμένο Αύγουστο από οικία στη Λεμεσό ενώ αναμένεται να σταλεί για βαλλιστικό έλεγχο. Άγνωστο παραμένει αν το συγκεκριμένο όπλο, ήταν αυτό που χρησιμοποίησε ο δράστης στην απόπειρα φόνου.

Το χρονικό της απόπειρας φόνου

Υπενθυμίζεται ότι εκτός κινδύνου είναι οι δύο τραυματίες, 42χρονος και εξάχρονος, οι οποίοι επέβαιναν στο αυτοκίνητο που δέχθηκε τα ξημερώματα πυροβολισμούς από άγνωστο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα για να πάνε για κυνήγι, με οδηγό 42χρονο, συνοδηγό 40χρονο και επιβάτη ανήλικο παιδί, ηλικίας έξι ετών, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από άγνωστο πρόσωπο.

Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν τόσο ο 42χρονος όσο και το εξάχρονο παιδάκι.

Αμφότεροι, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου για το ανήλικο παιδί διαπιστώθηκε, ότι φέρει διαμπερές τραύμα και κάταγμα στο δεξιό πόδι και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του, κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

Ο 42χρονος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα και τραύματα στα πόδια και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία με την κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X