ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεκίνησαν για κυνήγι και τους πυροβόλησαν - Τραυμάτισαν 6χρονο

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία

ΚΥΠΕ

Υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στην επαρχία Λάρνακας, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας, όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση ενώ εκτός κινδύνου είναι οι δύο τραυματίες, 42χρονος και εξάχρονος, οι οποίοι επέβαιναν στο αυτοκίνητο που δέχθηκε τα ξημερώματα πυροβολισμούς από άγνωστο πρόσωπο. 

Σε ανακοίνωση ο Κλαδος Επικοινωνιας της Αστυνομιας αναφέρει πως «σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα σήμερα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, με οδηγό 42χρονο, συνοδηγό 40χρονο και επιβάτη ανήλικο παιδί, ηλικίας έξι ετών, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από άγνωστο πρόσωπο». 

Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν τόσο ο 42χρονος όσο και το εξάχρονο παιδάκι.

Αναφέρεται πως «αμφότεροι, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου για το ανήλικο παιδί διαπιστώθηκε, ότι φέρει διαμπερές τραύμα και κάταγμα στο δεξιό πόδι».

Προστίθεται πως «στη συνέχεια το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Μακάριο Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του, να περιγράφεται ως εκτός κινδύνου».

Ο 42χρονος «φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα και τραύματα στα πόδια και κρατήθηκε για παρατηρώ νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εκτός κινδύνου».

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X