ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου κατά Corey: Τρεις συλλήψεις

Η συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, 21 Νοεμβρίου

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στη Λευκωσία και είχε ως αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό του 23χρονου Corey Manigault.

Πρόκειται για 19χρονο και 38χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα σήμερα, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.


 Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Corey


 Η σύλληψη των δύο ανεβάζει τον αριθμό των συλλήψεων, για την εν λόγω υπόθεση, στις τρεις, αφού το βράδυ της Κυριακής είχε συλληφθεί 46χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση.

Η συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, 21 Νοεμβρίου, έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκειά της τραυματίστηκε σοβαρά 23χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Οι φωτογραφίες του 19χρονου και του 38χρονου, είχαν δημοσιευθεί από την Αστυνομία, με σκοπό τον εντοπισμό τους. Πλέον μετά τη σύλληψή τους, η συνέχιση της δημοσίευσης των φωτογραφιών τους, είναι αχρείαστη.

Τρίτο πρόσωπο του οποίου η φωτογραφία είχε δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, για σκοπούς εντοπισμού του, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με την ίδια υπόθεση, συνεχίζει να καταζητείται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X