ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου τα μαχαιρώματα στον Πρωταρά

Στην εντατική ο 41χρονος

24news team

Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του 41χρονου στον Πρωταρά το πρωί της Πέμπτης (8/6).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 38χρονου – φερόμενου δράστη, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας, για τα οποία συνελήφθη.

Όσον αφορά τον 41χρονο, αυτός φέρει πολλαπλά ανοικτά τραύματα στο θώρακα, στην πλάτη, στην κοιλιά, στο λαιμό, στο πρόσωπο ενώ εισήχθη στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείο Αμμοχώστου και αφού σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπεία του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Εξάλλου ο 38χρονος φέρει ανοικτό κάταγμα δεξιού ποδιού και αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο.

Τα αίτια που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό του 41χρονου μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί με τους ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου να επικεντρώνονται στην αναζήτηση μαρτυρίας από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή.

Ο 38χρονος αναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή (9/6) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για διαδικασία προσωποκράτησης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία γύρω στις 07:30, ο 41χρονος εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στην αυλή της οικίας του στον Πρωταρά, ενώ ο 38χρονος - φερόμενος δράστης, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα σε χώρο υποδοχής ξενοδοχείου, κρατώντας μαχαίρι.
Ο 38χρονος από τη Λευκωσία, ο οποίος βρισκόταν στο ξενοδοχείο, προσπάθησε να διαφύγει, πηδώντας από περιτοιχίσματα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια.

Σημειώνεται πως τα δύο πρόσωπα, τα οποία εμπλέκονται στο επεισόδιο είναι γνωστά στις Αστυνομικές Αρχές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X