ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα απαγωγής στην Αγία Νάπα - Σύλληψη 29χρονου

Ο κ. Ανδρέου χαρακτήρισε «πολύ σοβαρή την υπόθεση»

ΚΥΠΕ

Στη σύλληψη ενός ατόμου προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με προσπάθεια απαγωγής άνδρα το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Ιουλίου, σε παραλία στην Αγία Νάπα. Πρόκειται για 29χρονο άνδρα, ενώ οι Αρχές ψάχνουν τα ίχνη και δεύτερου προσώπου το οποίο καταζητείται.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, γύρω στις 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουλίου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για απόπειρα απαγωγής.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε συγκεκριμένη παραλία στην Αγία Νάπα. Από έρευνες που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι δύο άτομα που έφεραν κουκούλα στο πρόσωπο φέρονται να άρπαξαν από την ξαπλώστρα όπου βρισκόταν άνδρα ηλικίας 35 ετών και να τον μετέφεραν σε άλλο σημείο της παραλίας.

Ο κ. Ανδρέου πρόσθεσε ότι «όπως ανέφερε ο παραπονούμενος στην Αστυνομία σε κάποια στιγμή αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο κουκουλοφόροι να τον αφήσουν και να τραπούν σε φυγή. Από τα τραβήγματα των αγνώστων ο 35χρονος υπέστη εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε».

Είπε ότι «η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο ατόμων τα οποία και καταζητούνται. Οι έρευνες της Δύναμης συνεχίζονται προκειμένου να διασταυρωθεί η υπόθεση, να εξασφαλιστεί η απαραίτητη μαρτυρία για να οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου".

Ο κ. Ανδρέου χαρακτήρισε «πολύ σοβαρή την υπόθεση», είπε ότι "πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό» και σημείωσε πως «είναι ένα θέμα που απασχολεί την Αστυνομία».

Σίγουρα, συνέχισε ο κ. Ανδρέου, «δεν βλέπουμε κάθε μέρα τέτοια περιστατικά. Ωστόσο, εμείς προσπαθούμε να εντοπίσουμε τους δράστες γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα δώσουμε το μήνυμα ότι καμιά τέτοια ενέργεια γίνεται ανεκτή και πως η Αστυνομία προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση