ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ο τσαμπουκάς στην Αγία Νάπα - Βίντεο

Είχαν ξυλοκοπήσει τον 35χρονο

24news team

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών φαίνεται πως κρύβεται πίσω από το πρωτοφανές περιστατικό της απόπειρας απαγωγής 35χρονου που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Ιουλίου, σε παραλία στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, για την υπόθεση, οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε 29χρονο, ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο που έδωσε την εντολή στους δύο κουκουλοφόρους για να αρπάξουν τον 35χρονο.

Για την απόπειρα απαγωγής οι Αρχές ψάχνουν ακόμη ένα πρόσωπο και εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι, της απίστευτης υπόθεσης που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των λουόμενων, είναι καλά γνωστοί στις Διωκτικές Αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα της απόπειρας απαγωγής, το είχαν ξυλοκοπήσει πριν από ένα χρόνο περίπου με τις Αρχές να προσπαθούν να κλειδώσουν το κίνητρο. Εξάλλου, οι κινήσεις των δύο κουκουλοφόρων έχουν καταγραφεί σε βίντεο, το οποίο έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Αντιστάθηκε ο 35χρονος

Όπως ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, «o παραπονούμενος ανέφερε στην Αστυνομία σε κάποια στιγμή αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο κουκουλοφόροι να τον αφήσουν και να τραπούν σε φυγή. Από τα τραβήγματα των αγνώστων ο 35χρονος υπέστη εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε».

«Δεν βλέπουμε κάθε μέρα τέτοια περιστατικά. Ωστόσο, εμείς προσπαθούμε να εντοπίσουμε τους δράστες γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα δώσουμε το μήνυμα ότι καμιά τέτοια ενέργεια γίνεται ανεκτή και πως η Αστυνομία προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κος. Ανδρέου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση