ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα Αγ. Νάπα: Μελετούν φακέλους παλιών υποθέσεων

Δήλωση Αρχηγού Αστυνομίας

Κατευθυντήριες γραμμές, ως προς την υπό διερεύνηση υπόθεση απόπειρας φόνου που σημειώθηκε στην Αγια Νάπα στις 16 Φεβρουαρίου, έδωσε σήμερα ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης.

Ο κ. Μιχαηλίδης, επισκέφθηκε την ΑΔΕ Αμμοχώστου, όπου και συναντήθηκε με τον αστυνομικό διευθυντή Αμμοχώστου άλλα και τους ανακριτές της υπόθεσης.

"Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας πραγματοποίησα σήμερα συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή της ΑΔΕ Αμμοχώστου, για να ενημερωθώ για την πορεία των εξετάσεων σχετικά με την υπόθεση της απόπειρας φόνου στην Αγιά Νάπα", ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης, ενώ εξήγησε πως κατά τη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων και δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές.

"Θεωρώ, είπε, ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, ενώ όπως γνωρίζετε, πριν από λίγο έχει οδηγηθεί στο δικαστήριο το πρώτο πρόσωπο που συνελήφθη, προκειμένου να εξασφαλιστεί και δεύτερο διάταγμα κράτησής του".

Ανέφερε επίσης πως για την Αστυνομία η συγκεκριμένη υπόθεση είναι πολύ σοβαρή, οπότε χρειάζεται προσεχτικό χειρισμό και μελετημένα βήματα.

Ερωτηθείς αν έχουν ληφθεί καταθέσεις από άτομα τα οποία τελούν υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές για να εξακριβωθεί ο τρόπος επικοινωνίας του Ισοβίτη με τον 38χρονο ύποπτο, ο Αρχηγός Αστυνομίας απάντησε πως γίνονται έρευνες εκεί που πρέπει και εκεί που πιστεύει η Αστυνομία πως πρέπει να αποταθεί ώστε να εξιχνιάσει πλήρως την υπόθεση.

Συνέχισε λέγοντας πως για την συγκεκριμένη υπόθεση θα επαναφέρουν κάποιες παλιές υποθέσεις.

"Κάποιοι φάκελοι, ίσως χρειαστεί να μελετηθούν εκ νέου, ώστε να δούμε ακριβώς τι είχε συμβεί στο παρελθόν και αν κάποιες από τις παλιές υποθέσεις σχετίζονται με την υπό διερεύνηση απόπειρα".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X