ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Aπίστευτη ιστορία στα κατεχόμενα: 15χρονη έγκυος στο δεύτερο παιδί της-Ζούσε εγκαταλελειμμένο σπίτι

To σπίτι ήταν γεμάτο σκουπίδια

Η συγκλονιστική ιστορία μιας 15χρονης ανήλικης μητέρας, που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, και ζούσε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι γεμάτο σκουπίδια σε περιοχή της Κερύνειας, είναι το κύριο αλλά και το κοινό θέμα στις πέντε τ/κ εφημερίδες σήμερα. Η ιστορία ήρθε στο φως όταν υπάλληλοι για την καθαριότητα του «δήμου» Κερύνειας πήγαν εκεί για να καθαρίσουν το σπίτι και αντίκρισαν το κορίτσι και τη μικρή της κόρη. 

Η «Αφρίκα» (Αφρική) με τίτλο «Αυτή η ντροπή είναι όλων μας» γράφει ότι μετά από πληροφορία του «δήμου» Κερύνειας, αναδείχθηκε ένα ανθρώπινο δράμα, καθώς αποκαλύφθηκε ότι σε ένα σπίτι χωρίς ηλεκτρικό, νερό, μέσα στα σκουπίδια και χωρίς τουαλέτα, ζούσε ένα 15χρονο κορίτσι, μητέρα ενός δίχρονου παιδιού και έγκυος 5 μηνών στο δεύτερο. Το κορίτσι μεταφέρθηκε σε συγγενείς του στη Μόρφου. 

Η «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού) με τίτλο «Από την τρώγλη βγήκε το δράμα» αναφέρεται στην υπόθεση της 15χρονης ανήλικης μητέρας και γράφει ότι λόγω του «δήμου» Κερύνειας είδε το θέμα το φως της δημοσιότητας, όταν πήγαν υπάλληλοί του να καθαρίσουν το σπίτι και ανακάλυψαν το τι πραγματικά συνέβαινε εκεί. 

Η «Χαβαντίς» (Είδηση) με τίτλο «Το κράτος έμεινε θεατής» γράφει επίσης για την 15χρονη που έμενε με την κόρη της ενάμιση χρονών και έγκυος στο δεύτερο παιδί, σε ένα σπίτι γεμάτο σκουπίδια, χωρίς βοήθεια από κανέναν και αναφέρεται σε δηλώσεις του «διευθυντή» του «τμήματος ευημερίας» ότι δεν γνώριζαν πριν για το περιστατικό αλλά και το ότι πέρασαν τέσσερις ημέρες για να επιστρέψουν οι αρμόδιοι του «δήμου» Κερύνειας να βοηθήσουν την ανήλικη μητέρα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ