ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απάτες με ψευδογιατρούς - Χειροπέδες και σε 55χρονο

Είχαν ξεγελάσει 68χρονη και της άρπαξαν 1.900 ευρώ

Ανακοινώσεις

Σε δεύτερη σύλληψη σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση τηλεφωνικής απάτης προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (01/11) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Πρόκειται για 55χρονο κάτοικο Λευκωσίας, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 55χρονος είναι το δεύτερο πρόσωπο, που συλλαμβάνεται σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση απάτης, αφού είχε προηγηθεί η σύλληψη 54χρονης στις 28 Οκτωβρίου.

Η απάτη διαπράχθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2023, στη Λευκωσία. Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία 68χρονη κάτοικος Λευκωσίας, το πρωί της 24ης Οκτωβρίου δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο της άντρα, ο οποίος φέρεται να της παρουσιάστηκε ως ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Ο άγνωστος φέρεται να της είπε ότι η κόρη της είχε κτυπήσει και ότι θα έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Για το σκοπό αυτό, ζήτησε από την παραπονούμενη να καταβάλει επείγον χρηματικό ποσό.

Η γυναίκα πείστηκε και αφού συνέχισε τη συνομιλία με τον άγνωστο από το κινητό της τηλέφωνο, οδήγησε το όχημα της σε χώρο, που της υπέδειξε, στη Λευκωσίακαι παρέδωσε σε μία άγνωστη γυναίκα, το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 18.000 ευρώ περίπου.

Ο 55χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ