ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απάτη με άστεγους: Δεν παραδέχονται οι τρεις - Παραπέμφθηκαν σε δίκη

Στις 11 Νοεμβρίου η έναρξη της δίκης

Για τις 11 Νοεμβρίου ορίστηκε η έναρξη της δίκης ενώπιον του Κακουργιοδικείου της υπόθεσης χρησιμοποίησης αστέγων για εξαπάτηση του Κράτους και απόσπαση χρηματικού ποσού, που αφορούσε τη διαμονή και σίτιση τους σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Μετά από απανωτές αναβολές της δικαστικής διαδικασίας, ο 46χρονος Πρόεδρος Κινήματος για τους αστέγους, ο 57χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και ο 66χρονος υπάλληλος υποδοχής, κατηγορήθηκαν το πρωί ενώπιον του Κακουργιοδικείου. Οι τρεις κατηγορούμενοι δεν παραδέχθηκαν ενοχή σε καμία από τη σωρεία κατηγοριών που αντιμετωπίζουν.

Οι κατηγορίες, τις οποίες αρνούνται, αφορούν αδικήματα όπως, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπαση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, απάτη, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, απόπειρα απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το δικαστήριο όρισε την 11η Νοεμβρίου ως ημερομηνία έναρξης της δίκης και αποφάσισε όπως οι κατηγορούμενοι αφεθούν ελεύθεροι με τους ίδιους όρους που είχαν αποφασιστεί στις προηγούμενες δικάσιμους.

Η υπόθεση είχε καταγγελθεί στις 28 Αυγούστου 2019 από λειτουργό του Γραφείου Κοινωνικών Υπηρεσιών, καθώς σε αρκετούς ελέγχους δεν εντοπίζονταν οι άστεγοι που φέρεται να φιλοξενούσε το ξενοδοχείο και για τους οποίους η διεύθυνσή του λάμβανε χρήματα από το κράτος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X