ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απανθρακωμένο πτώμα: Πέπλο μυστηρίου και οι εκδοχές

Δεν κατέδειξε την αιτία θανάτου η νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άνδρα που εντοπίστηκε απανθρακωμένος σε ανοικτό χώρο στο χωριό Κιβισίλι της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία η νεκροτομή δεν έδειξε την αίτια θανάτου, ενώ λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Άλυτος γρίφος παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες του εντοπισμού της σορού. Αρχικά οι ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια φούντωναν ολοένα και περισσότερο, αφού πληροφορίες ανέφεραν πως η σορός εντοπίστηκε δεμένη. Από πλευράς Αστυνομίας δεν υπάρχει οποιαδήποτε επίσημη ενημέρωση.

Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά, αν και από την αυτοψία που διενεργήθηκε χθες βράδυ στη σκηνή από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους, Νικόλα Χαραλάμπους και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, καθώς και άλλες ενδείξεις, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Σε σημερινές του δηλώσεις Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται.
Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, εξετάζονται οι συνθήκες εντοπισμού του συγκεκριμένου πτώματος στην περιοχή που έχει βρεθεί. «Αν και υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, το καθετί αξιολογείται πολύ προσεκτικά, έχοντας υπόψιν το τι εξετάζεται από πλευράς Αστυνομίας», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, είπε, γίνονται ενέργειες από την πρώτη στιγμή για εξακρίβωση της ταυτότητας του συγκεκριμένου προσώπου.

«Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζουν τη διερεύνηση με τη λήψη καταθέσεων αλλά και την αξιολόγηση των οποιωνδήποτε πληροφοριών υπάρχουν, έτσι ώστε αν είναι δυνατόν να υπάρξουν αποτελέσματα ως προς τα ερωτήματα που προκύπτουν γι΄αυτή τη νέα υπόθεση», κατέληξε.

Διίστανται οι πληροφορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφαλίσαμε, οι αρχικές πληροφορίες διίσταντο, καθώς υπήρχαν δύο εκδοχές. Η μια ανέφερε ότι η σορός εντοπίστηκε εντός της φλεγόμενης μπάλας σανού και η άλλη ότι εντοπίστηκε δεμένη πάνω στην μπάλα σανού.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ο άνδρας να ήταν δεμένος, η πληροφόρησή μας κάνει λόγο για ένα μεταλλικό σύρμα το οποίο βρέθηκε γύρω από την μέση του, χωρίς ωστόσο να ήταν δεμένο πάνω του.

Σε σχέση με την ταυτότητά του, υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις που φέρονται να κατευθύνουν προς τον αποκλεισμό της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο διερευνώνται με κάθε επιφύλαξη, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA, που θα αποκαλύψουν την ταυτότητά του, όπως και τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων, οι οποίες αναμένεται ότι θα αποκαλύψουν τον τρόπο θανάτου του άνδρα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X