ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι έγινε η απαγωγή του 25χρονου - Τον έδεσαν με ζώνη

Καταζητείται 22χρονος

Υπόθεση απαγωγής και ληστείας με θύμα αλλοδαπό από την Ινδία, διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τη μία σήμερα τα ξημερώματα μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου νεαρός αλλοδαπός από την Ινδία ηλικίας 25 χρόνων, ο οποίος είναι αιτητής ασύλου και ήταν κτυπημένος στο πρόσωπο.

Ο νεαρός κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι χθες γύρω στις τρεις το απόγευμα βρισκόταν έξω από μίνιμάρκετ στην Λάρνακα, παρέα με άλλους τέσσερις ομοεθνείς του, όταν σε κάποια στιγμή τον άρπαξαν με την βία, τον κτύπησαν και του έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ που είχε στην κατοχή του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του, αφού τον έβαλαν σε αυτοκίνητο τον μετέφεραν σε φάρμα στο Ζύγι όπου τον έδεσαν σε καρέκλα με μία ζώνη.

Μετά από ώρες, ο 25χρονος κατάφερε να λυθεί, να βγει στον κεντρικό δρόμο όπου ένα αυτοκίνητο τον μετέφερε στο Κίτι και στη συνέχεια μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό όπου και κατήγγειλε την υπόθεση.

Στη συνέχεια κατάφερε να λυθεί μόνος του, να φύγει από τον χώρο όπου τον είχαν οδηγήσει και να πάει στην Αστυνομία όπου προέβη σε καταγγελία.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διέγνωσαν πως έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος του.

Η Αστυνομία αναζητεί 22χρονο από την Ινδία ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X