ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνοιξε την πόρτα και είδε γυναίκα να του κλέβει το σπίτι

Χειροπέδες σε 35χρονη στη Λεμεσό

ΚΥΠΕ

Χειροπέδες πέρασαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού σε 35χρονη, η οποία εντοπίστηκε εντός οικίας από τον ιδιοκτήτη της. Στην κατοχή της ύποπτης φέρεται να ανευρέθηκε κλοπιμαία περιουσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:30 χθες, όταν ο 33χρονος, επιστρέφοντας στην οικία του, βρήκε μια άγνωστη γυναίκα, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς που κλήθηκαν στη σκηνή, για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισόδου σε περιουσία, της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Στην κατοχή της εντοπίστηκε περιουσία, μέρος της οποίας αναγνωρίστηκε από τον παραπονούμενο ως περιουσία που κλάπηκε από την οικία του.

Εναντίον της 35χρονης εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η οικία του 33χρονου είχε γίνει στόχος διαρρηκτών και μεταξύ των ημερομηνιών 15 και 17 Απριλίου, με τους δράστες να είχαν κλέψει χρηματικό ποσό, τρία ρολόγια και το κλειδί του αυτοκινήτου του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση