ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανέκοψαν ύποπτο βαν στον αυτοκινητόδρομο - Τι εντόπισαν

Χειροπέδες σε 27χρονο

Ενα πρόσωπο ηλικίας 27 ετών συνελήφθη από την Αστυνομία όταν μετέφερε από την Πύλα με το αυτοκίνητο του περίπου 500 ζεύγη αδασμολόγητα αθλητικά και άλλα υποδήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 7 απόψε μέλη των Ειδικών Καθηκόντων Πύλας/ΟΠΕ ευρισκόμενοι σε ενεδρευτική περιπολία για σκοπούς πάταξης του φαινομένου του λαθρεμπορίου στη περιοχή Πύλας, εντόπισαν ύποπτο όχημα τύπου βαν να εξέρχεται από την περιοχή Πύλας, το οποίο ακολούθησαν και ανέκοψαν στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς.

Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας άντρας ηλικίας 27 περίπου ετών από τη Λευκωσία και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, εντοπίστηκαν περίπου 500 ζεύγη αθλητικά και άλλα υποδήματα, τα οποία κατασχέθηκαν από την Αστυνομία και τις Τελωνειακές Αρχές.

Ο 27χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα που σχετίζεται με τον Περί Τελωνείου Νόμο και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης.

Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ