ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου στο Μούτταλο: Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση

«Δεν θυμάμαι... έπαιρνα χάπια για την ψυχολογία μου»

Απαλλάχθηκε όλων των κατηγοριών ο 40χρονος για την υπόθεση απόπειρας φόνου στο Μούτταλο με οδηγίες του ΓΕ.

Συγκεκριμένα, ο μάρτυρας κατηγορίας και παραπονούμενος Γιάννος Αντωνίου άλλαξε άρδην την κατάθεση του στη σημερινή δικάσιμο, στο πλαίσιο αντεξέτασης του από τον δικηγόρο Αλέξανδρο Αλεξάνδρου για την υπόθεση απόπειρας φόνου εις βάρος του στο Μούτταλο της Πάφου την 24η Απριλίου του 2018.

Ο κ. Αλεξάνδρου στη σημερινή δικάσιμο ανέφερε πως στο καφενείο που συνέβη το περιστατικό μαχαιρώματος σε βάρος του μάρτυρα κατηγορίας και παραπονούμενου Γιάννου Αντωνίου , υπήρχαν και άλλοι θαμώνες και πως δεν ήταν σε θέση, αυτός, να γνωρίζει ποιος τον μαχαίρωσε.

Ο παραπονούμενος για πρώτη φορά στο πλαίσιο της εκδίκασης της υπόθεσης παραδέχτηκε πως δεν είναι σε θέση να θυμάται αν αυτός που τον μαχαίρωσε ήταν ο 40χρονος κατηγορούμενος. Δεν θυμάμαι είπε, “γιατί έπαιρνα και κάποια χάπια για την ψυχολογία μου”.

Στη σημερινή δικάσιμο ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής, Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου ανέφερε πως μετά την σημερινή κατάθεση του παραπονούμενου και μοναδικού μάρτυρα κατηγορίας , αφού δεν υπάρχει άλλη μαρτυρία και μετά από οδηγίες του ΓΕ , διακόπτονται όλες οι κατηγορίες και ο 40χρονος απαλλάχθηκε .

Μετά από αυτή την εξέλιξη η εκδίκαση της υπόθεσης διεκόπη για λίγα λεπτά, ενώ ακολούθως κατά την συνέχιση της διαδικασίας το Δικαστήριο απάλλαξε τον κατηγορούμενο από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε δηλαδή, της απόπειρας φόνου, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης με μαχαίρι με λαβή και λεπίδα μήκους 6 εκατοστών που κατέληξε σε μυτερή άκρη .

Σημειώνεται πως, πως σε δύο προηγούμενες δικάσιμες ο παραπονούμενος Γιάννος Αντωνίου ανέφερε ότι ενώ καθόταν σε καφενείο του Μουττάλου με φίλους του όπου είχε μεταβεί για ένα καφέ, μια μπύρα, στις 20:45 με 21:00 της 24ης Απριλίου του 2018, δέχτηκε επίθεση αρχικά λεκτική από τον κατηγορούμενο επειδή όπως του είπε, αυτός είχε πει σε τρίτο πρόσωπο ότι ο κατηγορούμενος είχε χάσει σε μηχανές το ποσό των 200 ευρώ. Ακολούθως δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 40χρονο αρχικά στο δάκτυλοι του και στην συνέχεια στην κοιλιακή χώρα. Στην συνέχεια, ο κατηγορούμενος μετέφερε με το όχημα του τον παραπονούμενο στο ΓΝ Πάφου. Μάλιστα ο παραπονούμενος ανέφερε πως λόγω της σοβαρότητας του τραύματος του, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύτηκε στο ΓΝ Πάφου για δύο μήνες.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X