ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατροπή στον τραυματισμό ζεύγους: Τους «καίει» μαρτυρία

Κατανάλωσαν ουσίες και αλκοόλ

24news team

Τις συνθήκες τραυματισμού δύο προσώπων, ηλικίας 22 και 20 ετών, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε δρόμο της Πάφου βρίσκονταν δυο πρόσωπα τραυματισμένα. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τραυματισμένους, ένα άνδρα και μια γυναίκα, ηλικίας 22 και 20 ετών, αντίστοιχα, από την Σομαλία.

Οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Όπως διαπιστώθηκε η 20χρονη έφερε βαθύ και πλατύ τραύμα, στο δεξί πόδι και άλλα τρία μικρά, θλαστικά τραύματα στην ίδια περιοχή και κρατήθηκε για νοσηλεία. Ο 22χρονος, έφερε τραύμα στο δεξί χέρι, ωστόσο αρνήθηκε να εξεταστεί από τους γιατρούς και αποχώρησε απότο Νοσοκομείο. 

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκαν 22χρονος και 20χρονη, δόθηκαν κάποιοι ισχυρισμοί από τον 22χρονο, ενώ λήφθηκαν και κάποιες μαρτυρίες, οι οποίες αξιολογούνται.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ο ισχυρισμός του 22χρονου - Ανεξάρτητη μαρτυρία

Ο 22χρονος ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι για τα τραύματα τόσο που έφερε ο ίδιος, όσο και η 20χρονη, ευθυνόταν συγκάτοικός τους, ο οποίος αναζητείτο από τις Αρχές.

Ωστόσο, η Αστυνομία κατάφερε να εξασφαλίσει ανεξάρτητη μαρτυρία, η οποία αναφέρει ότι τα δύο πρόσωπα, ήταν μόνα τους την ώρα του τραυματισμού τους και πιθανόν να τραυμάτισε ο ένας τον άλλον, μετά από λογομαχία. 

Πάντως, τα δύο πρόσωπα, δεν παραδέχονται. 

Χρήση ναρκωτικών και κατανάλωση αλκοόλ

Τα δύο πρόσωπα, σύμφωνα με την Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών και να κατανάλωσαν αλκοόλ. 

Από εξειδικευμένες εξετάσεις, πρόκειται να φανεί η ναρκωτική ουσία την οποία κατανάλωσαν.

Σημειώνεται ότι, από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκνηνή, φαίνεται ότι τα δύο πρόσωπα τα οποία διέμεναν στο υπόγειο πολυκατοικίας είχαν τραυματισθεί από σπασμένο γυαλί, που βρέθηκε στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X