ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατροπή για γυναίκα που θεωρείτο νεκρή - «Ίσως βρίσκεται στην Κύπρο» (vids)

Χάθηκαν τα ίχνη της από τον Μάρτιο του 2009

Την Βρετανή Claudia Lawrence αναζητούν οι Αρχές από το 2009, ενώ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα να δολοφονήθηκε, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν την σορό της.

Εκπομπή που προβάλλεται από το Channel 5 στην Βρετανία, φέρνει ξανά στην επικαιρότητα την υπόθεση, αναφερόμενη σε δύο θεωρίες που θέλουν την Βρετανή να είναι ζωντανή. Η μια εκ των δύο θεωριών αναφέρει ότι η γυναίκα βρίσκεται στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, εικάζεται ότι πολύ πιθανόν η Βρετανή να έφτασε λαθραία στην Κύπρο. Μάλιστα, γίνεται λόγος για το τελευταίο μήνυμα που στάλθηκε από το κινητό της, το οποίο ήταν προς έναν φίλο της από την Κύπρο, που είχε γνωρίσει στην Πάφο, δύο χρόνια νωρίτερα όταν την επισκέφθηκε με μια φίλη της.

 

Η εν λόγω φίλη της, ανάφερε σε δηλώσεις της, ότι η Claudia είχε εργαστεί και σε ένα από τα τοπικά μπαρ της Πάφου.

Σημειώνεται μάλιστα ότι, τέσσερα μέλη της βρετανικής Αστυνομίας, σύμφωνα με την εκπομπή, «κατέβηκαν» στην Κύπρο και εντόπισαν τον φίλο της Claudia, ο οποίος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, πείθοντας τους αστυνομικούς.

Η Claudia Lawrence το 2009 ήταν 35 ετών και εργαζόταν ως chef.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το 2012 υπήρξε και μαρτυρία από ιδιωτικό ντετέκτιβ, ο οποίος ανάφερε ότι την εντόπισε στο Άμστερνταμ και ότι ήταν πεπεισμένος πως ήταν αυτή, ωστόσο η τοπική αστυνομία, μετά από διερεύνηση της υπόθεσης, δεν εντόπισε κανένα ίχνος της Claudia.

Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε την Τρίτη (3/12). 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση