ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναστάτωση σε σχολείο - Κρατά φωτογραφία της κόρης του ο άνδρας

Γνωρίζουν για την περίπτωσή του οι Αρχές

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔ την Τρίτη (11/2) αναφέρει ότι ολόκληρο δημοτικό σχολείο στην Λάρνακα (εκπαιδευτικοί, παιδιά και γονείς) υφίσταται αδικαιολόγητη και απαράδεκτη ταλαιπωρία εδώ και αρκετό καιρό από συγκεκριμένο άτομο το οποίο με διάφορους τρόπους (κατηγορίες, απειλές κ.ά.) έχει αναστατώσει την ομαλή λειτουργία, την ηρεμία, αλλά και την ασφάλεια του.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έτυχε το 24news πρόκειται για άνδρα που μεταβαίνει στο σχολείο κρατώντας μια πινακίδα με την φωτογραφία της κόρης του.


Συγκεκριμένο πρόσωπο αναστατώνει σχολείο στην Λάρνακα


Ο συγκεκριμένος άνδρας, ήταν παντρεμένος με αλλοδαπή γυναίκα η οποία στην συνέχεια τον εγκατέλειψε μαζί με το παιδί τους, ωστόσο δεν υφίσταται θέμα απαγωγής στην υπόθεση.

Για τον εν λόγω άνδρα, είναι ενήμεροι όλοι οι αρμόδιοι φορείς, όπως Αστυνομία και Γραφείο Ευημερίας ενώ είναι γνωστός και στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πάντως, το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν φαίνεται να ενοχλεί ιδιαίτερα στο σχολείο. 

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔ για το συγκεκριμένο πρόσωπο:

Η ΠΟΕΔ καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους και την Αστυνομία «να ενεργήσουν αποτελεσματικά και χωρίς άλλη καθυστέρηση για να σταματήσει αδικαιολόγητη και απαράδεκτη ταλαιπωρία που υφίσταται εδώ και αρκετό καιρό ολόκληρο δημοτικό σχολείο (εκπαιδευτικοί, παιδιά και γονείς) από συγκεκριμένο άτομο το οποίο με διάφορους τρόπους (κατηγορίες, απειλές κ.ά.) έχει αναστατώσει την ομαλή λειτουργία, την ηρεμία, αλλά και την ασφάλεια του συγκεκριμένου σχολείου».

Αναφέρει ότι σε περίπτωση που δεν γίνουν οι δέουσες ενέργειες οριστικής επίλυσης του ζητήματος, θα προχωρήσει στο κλείσιμο του συγκεκριμένου σχολείου.

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΟΕΔ αναφέρει ότι το Υπουργείο Παιδείας και η Αστυνομία έχουν έγκαιρα ενημερωθεί με κάθε λεπτομέρεια από το σχολείο για όλα όσα συμβαίνουν.

«Δυστυχώς, η διαχείριση που έχει γίνει μέχρι σήμερα δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και η κατάσταση όχι απλώς συνεχίζεται, αλλά οξύνεται. Ως ΠΟΕΔ, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, απαιτούμε από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους να δράσουν αποφασιστικά για να απαλλαγεί το σχολείο από την επικίνδυνη ταλαιπωρία που το ταλανίζει», προσθέτει.

Η ΠΟΕΔ αναφέρει, επίσης, ότι σε περίπτωση που τα επόμενα εικοσιτετράωρα δεν γίνουν οι δέουσες ενέργειες οριστικής επίλυσης του ζητήματος, θα προχωρήσει στο κλείσιμο του συγκεκριμένου σχολείου.

«Σημειώνουμε εμφατικά ότι σε απόγνωση βρίσκονται και όλοι οι γονείς των παιδιών του σχολείου οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε ενυπόγραφες καταγγελίες και παράπονα για την ανησυχητική κατάσταση που βιώνουν τα παιδιά», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X