ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ετοιμάζουν ευρωπαϊκά εντάλματα για Σήφη και Rudolf

Καταζητούνται για την απόπειρα φόνου σε βάρος του Ροδοθέου και υπόθεση ναρκωτικών

Αναμένεται να εκδοθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 40χρονου Ιωσήφ Ιωσήφ γνωστού ως «Σήφη» και του 37χρονου Σλοβάκου Balazovjech Miroslav ή Dydi Rudolf. Οι δυο καταζητούνται για την απόπειρα φόνου εναντίον του Νίκου Ροδοθέου που διαπράχθηκε στις 26/11 λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Λευκωσίας ενώ ο 40χρονος και για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα εναντίον τους.

Θυμίζουμε πως για την υπόθεση είχαν συλληφθεί αρχικά ο 26χρονος και ένας 37χρονος, Ελληνοκύπριοι, και ένας 33χρονος από τη Συρία.

Οι ύποπτοι συνελήφθησαν σε σχέση με τη μοτοσικλέτα που εντοπίστηκε στη Παλλουριώτισσα και η οποία μοιάζει με τη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν οι δράστες της απόπειρας φόνου. Ο Νίκος Ροδοθέου μετέβη στο ΤΑΕ Λευκωσίας και αναγνώρισε τη μοτοσικλέτα ως εκείνη που τον ακολουθούσε την ημέρα της απόπειρας φόνου εναντίον του και στην οποία επέβαιναν τα δύο πρόσωπα που πυροβόλησαν εναντίον του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ στο επίκεντρο βρίσκονται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από τις περιοχές που διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου και που εντοπίστηκε η μοτοσικλέτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση