ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναμένεται κακοκαιρία - Σε ποιες περιοχές

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναµένεται να αυξηθούν από το µεσηµέρι της Πέµπτης (26/3) και µετά.

Την Τρίτη (25/3) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, ενώ τις απογευµατινές ώρες αναµένεται µεµονωµένη βροχή χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά ή και στα νότια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα δυτικά, βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (26/3), ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται δεν αποκλείεται να δώσουν, µετά το µεσηµέρι, µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Πέµπτη (27/3), θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, ενώ από αργά το απόγευµα και µετά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές.

Την Παρασκευή (28/3), ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται κατά διαστήµατα τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο και θα κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X