ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άλλος ένας στο κελί για το ραντεβού θανάτου με φόντο τον… Προϋπολογισμό!

Λοχαγός ο δράστης - Οι εξελίξεις

Σε ακόμη μια σύλληψη για την υπόθεση του καυγά με φόντο τον κρατικό προϋπολογισμό του 2021, προχώρησε η Αστυνομία. 

Σύμφωνα με την δύναμη προέκυψε μαρτυρία εναντίον και δεύτερου προσώπου, το οποίο συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος.

Πρόκειται για 28χρονο κάτοικο της επαρχίας Λευκωσίας, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση.

Λοχαγός ο δράστη

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, τόσο ο 36χρονος από την Λεμεσό, όσο και ο 35χρονος από την Λάρνακα που συνελήφθη, είναι υποστηρικτές του ΕΛΑΜ. Η συζήτηση που έφερε τον τσακωμό των δύο προσώπων και στην συνέχεια πυροδότησε την συμπλοκή, ξεκίνησε σε γκρουπ στο Facebook, στο οποίο συμμετέχουν μέλη του ΕΛΑΜ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος συλληφθείς είναι λοχαγός στο επάγγελμα. Μάλιστα, το 24news γνωρίζει και την μονάδα στην οποία υπηρετεί ωστόσο, για ευνόητους λόγους δεν την αποκαλύπτει.

Δεν συνεργάζεται με τις Αρχές ο 35χρονος:

Εντοπίστηκε και συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (17/12) ο 35χρονος που καταζητείτο για τον τραυματισμό 36χρονου στη Λεμεσό.

Πρόκειται για 35χρονο από την Επαρχία Λάρνακας, ο οποίος αφού ανακρίθηκε τέθηκε υπό κράτηση, ενώ την Παρασκευή (18/12) οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου. Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και ο 35χρονος τέθηκε υπό πενθήμερη κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Τα αδικήματα που διερευνώνται από την Αστυνομία είναι αυτά της επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της παράνομης συνάθροισης και οχλαγωγίας, της κατοχής και μεταφοράς επιθετικού όπλου, της οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου καθώς και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς συσκευής εκτόξευσης επιβλαβών αερίων.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news ο 35χρονος, δεν φαίνεται να συνεργάστηκε με τους ανακριτές της υπόθεσης κατά την ανάκρισή του. Συγκεκριμένα, δεν απάντησε σε ερωτήσεις που του έγιναν.

Η υπόθεση:

O 35χρονος μετά από διαδικτυακή συζήτηση που είχε με άλλο πρόσωπο ηλικίας 36 ετών, διευθέτησαν και συναντήθηκαν από κοντά για να λύσουν τις διαφορές τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη στις 7:30 το βράδυ Τετάρτης (16/12) όταν ο 36χρονος φέρεται να διαφώνησε με 35χρονο, σε διαδικτυακή συζήτηση που είχαν μέσω Facebook και αφορούσε τη στάση του ΕΛΑΜ για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2021 στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Οι δύο κανόνισαν να συναντηθούν σε ανοικτό χώρο στο Κολόσσι για να συζητήσουν τις διαφορές τους. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν η συμπλοκή μεταξύ προσώπων και ο σοβαρός τραυματισμός του 36χρονου.

Πήγαν για να… σκοτώσουν!

Δράστης και θύμα μετέβησαν στο σημείο συνάντησης συνοδευόμενοι από φίλους τους.

Η συζήτηση εξελίχθηκε σε συμπλοκή μεταξύ των διαφωνούντων και της παρέας τους, με αποτέλεσμα ο 36χρονος να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με πολυτραυματική αμνησία και κάκωση κεφαλής. Επίσης, ο άνδρας που φέρεται να δέχθηκε επίθεση από 10-15 άτομα, φέρει τραύμα από μαχαίρι.

Οι εμπλεκόμενοι στην συμπλοκή, φέρονται να είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια και ρόπαλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X