ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν έγινε η συνάντηση οικογένειας Θανάση - Εισαγγελίας

Η ανακοίνωση του δικηγόρου

Δεν θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Νομικής Υπηρεσίας με την οικογένεια του εθνοφρουρού, Θανάση Νικολάου, η οποία ήταν προγραμματισμένη σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Η μητέρα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε πως οι απαντήσεις της Νομικής Υπηρεσίας στην οικογένεια, θα γίνουν γραπτώς, όσον αφορά τις προθέσεις της σε σχέση με τις ποινικές ευθύνες που προέκυψαν στο πόρισμα Μάτσα - Αλεξόπουλου, κατά τριών πρώην στελεχών της Αστυνομίας και ιδιώτη ιατροδικαστή.

Αυτούσια η ανάρτησή της

«Η σημερινή συνάντηση μας με την Εισαγγελία, Δεν θα πραγματοποιηθεί! Δέχθηκαν να μας απαντήσουν γραπτώς τις προθέσεις τους, σε απάντηση της επιστολής που τους είχαμε στείλει στις 4 Μαΐου 2023 όπου ζητήσαμε να μας απαντήσουν γραπτώς  εντός δύο εβδομάδων… και ακόμα!!!».

Εξάλλου ο δικηγόρος της οικογένειας, Κρις Τριανταφυλλίδης σε γραπτή ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων: «κατόπιν συνεννόησης δικής μου με τη Νομική Υπηρεσία η εν λόγω συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί και αντί τούτου η Νομική Υπηρεσία εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα κοινοποιήσει εις την οικογένεια, μέσω μου γραπτώς, τις θέσεις της αναφορικά με επιστολή που είχα αποστείλει, διαδικασία την οποία η οικογένεια προτιμά. Επί του ζητήματος αυτού υπήρξε άριστη συνεννόηση με τη Νομική Υπηρεσία».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Αναφορικά με τον αποβιώσαντα Θανάση Νικολάου υπό συνθήκες που η οικογένεια αμφισβήτησε εντονότατα από την πρώτη στιγμή και επειδή διαβάζω διάφορα δημοσιεύματα περί ακύρωσης από πλευράς Νομικής Υπηρεσίας συνάντησης η οποία θα ελάμβανε χώρα σήμερα 09/06/2023 μεταξύ της Νομικής Υπηρεσίας και της οικογένειας του Θανάση Νικολάου οφείλω να διευκρινίσω για να τεθούν τα γεγονότα ορθά ότι κατόπιν συνεννόησης δικής μου με τη Νομική Υπηρεσία η εν λόγω συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί και αντί τούτου η Νομική Υπηρεσία εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα κοινοποιήσει εις την οικογένεια, μέσω μου γραπτώς, τις θέσεις της αναφορικά με επιστολή που είχα αποστείλει, διαδικασία την οποία η οικογένεια προτιμά. Επί του ζητήματος αυτού υπήρξε άριστη συνεννόηση με τη Νομική Υπηρεσία.

Εάν εις την συνέχεια κριθεί αναγκαίο, προτού ληφθούν οποιαδήποτε νομικά διαβήματα από πλευράς της οικογένειας τα οποία η τελευταία προτίθεται να λάβει, να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε συνάντηση με την Νομική Υπηρεσία αυτή θα διευθετηθεί άμεσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X