ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό 35χρονου τουρίστα στο Λατσί

Η επιχείρηση θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια τη νύχτας

ΚΥΠΕ

Άκαρπες απέβησαν και την Πέμπτη οι έρευνες για εντοπισμό 35χρονου τουρίστα, ο οποίος αγνοείται από την Τρίτη στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Χρυσοχούς.

Νεότερη ενημέρωση από το ΚΣΕΔ Λάρνακας αναφέρει ότι η επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης για εντοπισμό του αγνοούμενου ατόμου συνεχίστηκε καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Η επιχείρηση θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια τη νύχτας, προστίθεται.

 Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες σήμερα επεκτάθηκαν από το ακρωτήριο Αρναούτης μέχρι και τον Πωμό στην ξηρά και τη θάλασσα.

Ο 35χρονος Πολωνός, ο οποίος είχε αφιχθεί στην Κύπρο στις 14 Απριλίου για διακοπές, είχε ενοικιάσει την Τρίτη φουσκωτό σκάφος με εξω­λέμβια μηχανή για περιήγηση στην θαλάσσια περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς.

Στις 16:30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας εντοπίστηκε από πολίτες το φουσκωτό σκάφος να πλέει ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή της Αργάκας, κοντά στην περιοχή της Λίμνης, και σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από την ακτή.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες από το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για τον εντοπισμό του 35χρονου χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. 

Η επιχείρηση, συνεχίστηκε σήμερα, Πέμπτη με τη συμμετοχή ελικοπτέρου και μη επανδρωμένου αεροσκάφους της Εθνικής Φρουράς, ελικοπτέρου και πεζών περιπόλων της Αστυνομίας, πλωτών μέσων της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας καθώς και Ομάδας Μη Επανδρωμένων Ελικοφόρων Αεροσκαφών και Εθελοντών της Πολιτικής Άμυνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση