ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αίσχος! Σκουπιδότοπο έκαναν τους καταρράκτες Κρήτου Τέρρα (pics)

Κάθε χρόνο και χειρότερα!

Οι καταρράκτες της Κρήτου Τέρρα κάθε χρόνο, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αποτελούν πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες.

Ωστόσο, δεν σέβονται όλοι το απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον, με αποτέλεσμα να βλέπουμε εικόνες σαν τις παρακάτω.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στην περιοχή βρίσκονται διάφορα είδη σκουπιδιών.

Κάλαθος σκουπιδιών να υπερχειλίζει κυριολεκτικά, σακούλες από σκουπίδια να βρίσκονται παράμερα σε μια γωνιά, να έχει γίνει μια αυθαίρετη χωματερή, όπου τα άχρηστα των επισκεπτών γίνονται βουνό σιγά-σιγά.

Κάποιος άλλος βρήκε το «κατάλληλο» σημείο για να τοποθετήσει την μπουκάλα του. Βλέπετε μία μικρή μπουκάλα ανάμεσα στους βράχους είναι ό,τι πρέπει για να την πετάξεις εκεί.


 Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Κρήτου Τέρρα... πρέπει να ξέρεις


Μεταξύ άλλων αντικειμένων που «στολίζουν» την φύση είναι και μία σακούλα καρβούνων, παντόφλα και χαρτιά ανάμεσα στα δέντρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασυνείδητοι επισκέπτες βάζουν την δική τους πινελιά αφού σε παλαιότερο δημοσίευμα κάναμε λόγο για τενεκεδάκια από μπύρες, σακούλες νάιλον, μια «ορφανή» παντόφλα και μια μπλούζα «στόλιζαν» το τοπίο.

Καιρός είναι οι αρμόδιες αρχές, με πρώτο και καλύτερο το Υφυπουργείο Τουρισμού, να λάβουν σοβαρά υπόψη τους χώρους φυσικής ομορφιάς του τόπου μας, καθώς είναι αδιανόητο οι ξένοι επισκέπτες να αντικρίζουν ανάλογες εικόνες "απείρου κάλλους" στο νησί μας.

Την ίδια ώρα, καλό είναι, επιτέλους, εμείς οι ίδιοι να αγαπήσουμε τον τόπο μας και, παράλληλα, να συνειδητοποιήσουμε ότι ένα σημαντικό μέρος της οικονομίας βασίζεται στον τουρισμό.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X