ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - Αίσχος! Πόσο εύκολα κατασπάραξαν έναν άνθρωπο…

Στον βωμό των likes και των κλικ

24news team

Προβληματισμό, αν μη τι άλλο, προκαλεί το περιστατικό που από χθες πυροδότησε έντονες αντιδράσεις. Ο λόγος για τον ‘’γυμνό άνδρα’’ της Λεμεσού. Σαν όρνια πέσανε επάνω του κατασπαράζοντάς τον. Γιατί; Ποιος εν τέλει ήταν ο λόγος; Αίσθηση μάλιστα προκαλεί το πόσο εύκολα και αβίαστα διαπομπεύτηκε ο εν λόγω άνδρας.

Το viral βίντεο

Μέσα σε χρόνο ντε-τε, βίντεο το οποίο έδειχνε άνδρα να μπαίνει σε φαρμακείο της Λεμεσού γυμνός, έγινε viral. Έως εδώ τίποτα το μεμπτό, μιας και ούτε η πρώτη φορά ήταν ούτε και η τελευταία. Η διαφορά είναι στο ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Σοκάρει το πόσο γρήγορα το εν λόγω βίντεο έφτασε στους πλείστους εξ ημών και όχι από έναν μόνον αποστολέα. 

Στον βωμό των likes και των κλικ

Κατανοητό κάποιος να μην μπορούσε να διακρίνει την κατάσταση του άνδρα, αδιανόητο πώς κάποιος που γνώριζε ή όφειλε να γνωρίζει ή να μάθει μπόρεσε να το προωθήσει.

Πέραν κάθε λογικής, πώς ένας ‘’κύριος’’ που τάχθηκε να υπηρετεί τον νόμο και την τάξη έσπευσε με περίσσια περηφάνια και ύφος χιλίων καρδιναλίων να απαθανατίσει και να αναρτήσει την σύλληψη του ‘’κακοποιού’’.

Χασκογελούσε στην φωτογραφία του ο περί ου ο λόγος αστυνομικός, ο οποίος προφανώς και ήταν γνώστης της κατάστασης. Είναι εξοργιστικό που ένας τέτοιος κύριος υπηρετεί στην αστυνομία. Είναι κρίμα για τους συναδέλφους του που ένεκα συμπεριφορών σαν και του λόγου του τσουβαλιάζονται στο ίδιο καλάθι.

Αλλαγή πλεύσης…

Από τους βαρύγδουπους τίτλους για τον ‘’γυμνό άνδρα που κυκλοφορούσε στους δρόμους της Λεμεσού’’, στροφή 180ο και στην πυρά ο αστυνομικός που τόλμησε να κοροϊδέψει έναν άνθρωπο με προβλήματα υγείας. Ποιος κοροϊδεύει ποιον; Τραγική ειρωνεία…
Πειθαρχική έρευνα… τώρα!

Ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας, κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, έσπευσε τόσο με ανάρτησή του, το βράδυ της Δευτέρας, όσο και με δηλώσεις του από το πρωί της Τρίτης, να απολογηθεί εκ μέρους της δύναμης, τονίζοντας ότι «θα δοθούν οδηγίες για τη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας».

«Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε μέλη της Αστυνομίας. Απολογούμαι εκ μέρους της Αστυνομίας. Αύριο θα δοθούν οδηγίες για τη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας αφού εκ πρώτης όψεως φαίνεται να παραβιάζεται η σχετική αστυνομική διάταξη. Πραγματικά λυπούμαστε για το συμβάν».

Η έρευνα, ας μας επιτραπεί, πρέπει να είναι και άμεση και με αποτέλεσμα το οποίο δεν θα αφήνει παραθυράκια για επανάληψη τέτοιων συμπεριφορών.

Τώρα, για όλους τους υπόλοιπους που χλεύασαν το θέμα… ποιος ξέρει!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X