ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριο ξέσπασμα Κύπριας παρουσιάστριας: «Εγκληματίες, άθλια υποκείμενα...»

Πυρ και μανία μέσω social media

Το έντονο ξέσπασμα της Κύπριας ηθοποιού και παρουσιάστριας, Μέλανης Στέλιου, προκάλεσαν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες μέρες, σχετικά με την οικοδομική δραστηριότητα στις θαλασσινές σπηλιές, στην Πέγεια.

Η καταστροφή του περιβάλλοντος που συντελείται στην περιοχή, προκάλεσε τον θυμό της και τους βαρείς χαρακτηρισμούς προς όσους ευθύνονται, αποκαλώντας τους «εγκληματίες, άθλια υποκείμενα» και «σφετεριστές της γης των παιδιών μας», ενώ ως λύση στην ανεξέλεγκτη κατάσταση, πρότεινε το να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, όσοι πραγματικά νοιάζονται για το περιβάλλον.

Αυτούσια η ανάρτησή της:

«Εγκληματίες, άθλια υποκείμενα, σφετεριστές της γης των παιδιών μας... αυτή η χώρα, αυτός ο κόσμος δεν σας ανήκουν! Την δανειζόμαστε από τα παιδιά μας! Δύο πράγματα σας αξίζουν, να σας σύρουμε στα δικαστήρια και στην Ε.Ε για εκλήματα εις βάρος της φύσης και να πάρουμε μπουλντόζες και τον νόμο στα χέρια μας... τότε θα πείτε εμάς εγκληματίες σωστά; Εςάς ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να κάνετε την μια παρανομία μετά την άλλη;;;;»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση