ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριο έγκλημα στη Λευκωσία - Φόνο εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία

Εν αναμονή αποτελεσμάτων νεκροψιών η Αστυνομία

Το αδίκημα φόνου εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, για την υπόθεση ανεύρεσης δύο νεκρών στην Λευκωσία σε οικία στην οδό Περικλέους, στην Παλιά Λευκωσία, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης Χρίστος Ανδρέου.

Ανέφερε ότι η υπόθεση ακόμη είναι στα αρχικά στάδια. «Αναμένουμε τις νεκροψίες επί τις σορούς των δύο για να δούμε ακριβώς τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος τους ώστε να καταλήξουμε και να έχουμε μια κατεύθυνση που θα μας διευκολύνει στις εξετάσεις μας», σημείωσε.

Είπε πως έχουν παραληφθεί αρκετά τεκμήρια από την σκηνή, σημειώνοντας ότι στην «σκηνή εντοπίστηκαν κάποια μαχαίρια».

Αναμένεται ότι εντός της ημέρας θα γίνει η νενομισμένη νεκροτομή επί των σορών.

«Όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται αυτή την στιγμή. Εμείς διερευνούμε το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης, με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής», είπε ο κ. Ανδρέου.

Για την υπόθεση, άρχισαν να λαμβάνονται καταθέσεις από τους γείτονες.

Αναφερόμενος στα γεγονότα της υπόθεσης, είπε ότι «γύρω στις 6 το απόγευμα χθες, είχαμε λάβει μια πληροφορία για φωνές από την συγκεκριμένη κατοικία. Πήγε άμεσα στην σκηνή, πρώτος ένας μοτοσυκλετιστής Αστυνομίας. Λόγω του ότι δεν ανταποκρίνονταν στα καλέσματα και θεωρήθηκε ότι ενδεχομένως να κινδυνεύει κάποιος, ο αστυνομικός παραβίασε την πόρτα μπήκε μέσα και εντόπισε τους δύο νεκρούς».

Πρόκειται για γυναίκα, 46 χρόνων από το Βιετνάμ και άνδρα από την Ρουμανία, 64 χρόνων.

Η γυναίκα έφερε τραύματα στον λαιμό, πιθανόν με μαχαίρι, ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο, ενώ τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, έφερε και ο άνδρας.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών. Ιατροδικαστές πραγματοποίησαν αυτοψία στις σορούς. 

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X