ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγρια κόντρα Μιχαηλίδη vs Τορναρίτη - Στην φόρα μηνύματα που αντάλλαξαν

Ο κακός χαμός με πυρά εκατέρωθεν

24news team

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Γενικό Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη και στον επιχειρηματία, Χριστόφορο Τορναρίτη με τους δύο άντρες να εξαπολύουν εκατέρωθεν πυρά μέσω αναρτήσεων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς και βγάζοντας στην φόρα μηνύματα που αντάλλαξαν κατά το παρελθόν.

 Από πλευράς του ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Ενόσω οι δραστηριότητες του προσώπου αυτού βρίσκονταν στο μικροσκόπιο της Υπηρεσίας μας, με κατέκλυζε με συνεχή μηνύματα δήθεν φιλίας. Κατάφερα με ευγενικό τρόπο να αποφύγω κάθε σχέση μαζί του, χωρίς να μπορεί να ισχυριστεί το κλασικό, ότι έχω εμπάθεια μαζί του». 

Ακολούθως ο κος Μιχαηλίδης ανάφερε: «Αν και δεν χρειάζεσαι περισσότερα από 2 δράμια νου για να αντιληφθείς ότι αυτά που λέει ο Χρ. Τορναρίτης είναι παραμύθια της χαλιμάς, κι εφόσον ο ίδιος επέλεξε τη δημοσιοποίηση, ιδού το μήνυμα που μου έστειλε όταν, αφού για καιρό απαντούσα ευγενικά, σιγά σιγά σταμάτησα εντελώς.»

«Για όσους εύλογα απορούν: Ουδέποτε αποκάλεσα τον Χρ. Τορναρίτη "φίλε" και ουδέποτε έστειλα εγώ μήνυμα πρώτος. Απαντούσα ευγενικά μέχρι που το έκοψα εντελώς. Και τότε ακριβώς ο δικηγόρος του Σάββας Αγγελίδης με κατηγόρησε για μένος κατά του πελάτη του», ήταν η τελευταία ανάρτηση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Από πλευράς του ο Χριστόφορος Τορναρίτης σήκωσε το γάντι και απάντησε στον Οδυσσέα Μιχαηλίδη με μια σειρά αναρτήσεων. Για αρχή είπε: «Κοιτάξετε επίπεδο γενικού ελεγκτή. Πιστεύει στα παραμύθια που γράφει… Σας παραμυθιάζει. Ξυπνάτε Ερωτώ την Κυρία Δράκου αν με είδε ποτέ στη ζωή της; Κάποιος να μου πει που είναι το Ivory;»

Εν συνεχεία, ο κος Τορναρίτης έγραψε: «Το να είσαι έντιμος, να λες την αλήθεια, να μην αρνείσαι την πραγματικότητα αποτελεί ύψιστο αγαθό, Οδυσσέα… Είμαι μάστερ στο σκάκι και 15 χρόνια Πρόεδρος της Σκακιστικής ομοσπονδίας. Οι τακτικές σου στο δικό μου γήπεδο είναι παράνομες και τιμωρούνται με μηδενισμό».

Λίγο αργότερα ο Χριστόφορος Τορναρίτης επανήλθε αναφέροντας: «Για να καταλάβετε ο ελεγκτής της φτωχολογιάς, ο προστάτης των αδύνατων, ελέγχει 4 σάιτ με υπαλλήλους πρώην δημοσιογράφους τους οποίους πληρώνει για να στηρίζουν τα παραμύθια του. Το ερώτημα δεν είναι τα παραμύθια του αλλά από που τους πληρώνει; Που τα βρίσκει;»

Κλείνοντας ανέβασε την εξής ανάρτηση: «Μάμα: Ποτέ δεν μου έστελνε πρώτος μήνυμα ο Οδυσσέας τις Κύπρου. Γιέ μου: Μην τον ακούς. Εν σχιζοφρενής».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X