ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έφερε ρούχα και παπούτσια - Βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα

Έκκληση για πληροφορίες ζητά η Αστυνομία

ΚΥΠΕ

Τις συνθήκες θανάτου άνδρα, αγνώστων στοιχείων, ο οποίος εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού, διερευνά η Αστυνομία. Ο νεκρός άνδρας έφερε ρούχα και υποδήματα ενώ δεν διαπιστώθηκαν εξωτερικές κακώσεις.

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, «κατά η ώρα 7 το πρωί δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, από πολίτη, ότι στο θαλάσσιο χώρο του Εναερίου εντοπίστηκε να επιπλέει, περίπου 150 μέτρα από την ακτή και πίσω από τους κυματοθραύστες, αλλοδαπός άνδρας αγνώστων στοιχείων ηλικίας περίπου 35 με 40 χρόνων».

Ναυαγοσώστες, πρόσθεσε, μετέφεραν τον άγνωστο άνδρα στη στεριά, όπου διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρός, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε ασθενοφόρο καθώς και μέλη της Αστυνομίας, που έσπευσαν στη σκηνή.

Όπως διαπιστώθηκε, ο άγνωστος άνδρας έφερε ρούχα και υποδήματα και από επιθεώρηση της σορού από αξιωματικό και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, δεν εντοπίστηκαν εμφανείς εξωτερικές κακώσεις.

«Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του ΓΝ Λεμεσού και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η νενομισμένη νεκροτομή», πρόσθεσε ο κ. Βασιλείου, ο οποίος απηύθυνε έκκληση στο κοινό, εάν γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, τον αξιωματικό υπηρεσίας ή τη γραμμή του πολίτη στο 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση