ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου Αγίου Δομετίου: Με μαξιλάρι στο πρόσωπο εντοπίστηκε η 72χρονη

Καβγάδισαν έντονα και την έστειλε στο νοσοκομείο

Δημήτρης Λουκά

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η 40χρονη Ρωσίδα, εναντίον της οποίας διερευνάται υπόθεση απόπειρας φόνου κατά της μητέρας του πρώην συμβίου της, τραυματίζοντάς την και στέλνοντάς την στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, με την κατάσταση της να κρίνεται ως σταθερή.

Τα αδικήματα που διερευνά η Αστυνομία εναντίον της 40χρονης, πέραν της απόπειρας φόνου, είναι οι πράξεις που σκοπεύουν σε πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και παράνομη είσοδο στην οικία της 72χρονης.

Την έσφιγγε στον λαιμό

Γύρω στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης, η 40χρονη παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του ΤΑΕ Λευκωσίας, όταν τα μέλη της Αστυνομίας εισήλθαν στην οικία, εντόπισαν τραυματισμένη την 72χρονη.

Από τις εξετάσεις, πρόσθεσε, φάνηκε ότι άρπαξε από τον λαιμό την ηλικιωμένη και την πίεζε για πολλή ώρα. Μάλιστα, όπως λέχθηκε στο δικαστήριο, την 72χρονη εντόπισε στο πάτωμα ο γιος της, ο οποίος είδε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό της.

Αιτία της συμπλοκής ήταν το γεγονός ότι ο γιος της 72χρονης και πρώην συμβίος της 40χρονης, ζήτησε από την τελευταία να χωρίσουν, λέγοντάς της πως ούτε η μητέρα του την ήθελε.

Κατά την ανάκρισή της, η 40χρονη αρνήθηκε κάθε ανάμειξη, λέγοντας ότι «δεν είναι όλα έτσι, έπεφτε μόνη της κι εγώ μπήκα στο σπίτι και την είδα», ενώ αιτείται νομική αρωγή, ωστόσο θα ανακριθεί εκ νέου. Επίσης, θα ληφθούν καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον της 72χρονης. Την ίδια ώρα, το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη κράτηση της 40χρονης.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X