ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγία Νάπα – Ισχυρή αστυνόμευση για την περίοδο του καλοκαιριού

Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αγίας Νάπας

ΚΥΠΕ

Αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας, επιχειρήσεις για πάταξη της ηχορύπανσης και άλλες ενέργειες για θέματα τροχαίας και αποτροπή φαινομένων εγκληματικών ενεργειών την καλοκαιρινή περίοδο, αποφασίστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αγίας Νάπας χθες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου στη σύσκεψη με την ηγεσία της Αστυνομίας και διάφορα τμήματα όπως η Υπηρεσία Καταπολέμηση Ναρκωτικών, Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, Μηχανοκίνητης Μονάδας Αμεσης Δράσης και την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Δημαρχείο Αγίας Νάπας, «συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τόσο τον Δήμο όσο και την Αστυνομία ενόψει της επικείμενης καλοκαιρινής περιόδου στην ευρύτερη περιοχή».

Προστίθεται ότι «πέραν των επιχειρησιακών σχεδίων δράσης που αναλαμβάνει η Αστυνομία συζητήθηκαν αρκετά θέματα στα οποία έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και η Αστυνομία σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Νάπας θα προβαίνουν σε διάφορες επιχειρήσεις ούτως για να γίνει μια σωστή αστυνόμευση στην περιοχή».

Ακόμα αποφασίστηκε «όπως υπάρξει αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας, να γίνονται επιχειρήσεις όσο αφορά την ηχορύπανση πάντοτε σε συνεργασία με τον Δήμο όπου έχει και την εξουσιοδότηση ούτως ώστε να μπορεί η Αστυνομία να προβαίνει σε αυτές τις ενέργειες, για θέματα τροχαίας αλλά και για την αποτροπή φαινομένων εγκληματικών ενεργειών και οποιονδήποτε άλλων αδικημάτων που μπορεί να προκύψουν την καλοκαιρινή περίοδο».

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου «ευχαρίστησε την Αστυνομία και ιδιαίτερα τον Αρχηγό Στέλιο Παπαθεοδώρου για την πραγματοποίηση και φέτος της συνάντησης, κάτι που καταδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της ηγεσίας της Δύναμης για καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής και για άμεση αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων που προκύπτουν στο Δήμο Αγίας Νάπας λόγω της αυξημένης ροής τουριστών κι όχι μόνο».

Ο κ. Ζαννέττου «εξέφρασε επίσης την ευχή πως με τη λήψη προληπτικών μέτρων που έχουν αποφασιστεί, να κυλήσει ομαλά η φετινή τουριστική περίοδος χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα».

Από την πλευρά του ο Αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου «διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι η Αστυνομία θα είναι πάντα δίπλα στο Δήμο Αγίας Νάπας για αντιμετώπιση προβλημάτων που άπτονται στις αρμοδιότητές της».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X