ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ - Άφαντος σχεδόν τρεις μήνες ο Ανδρέας Αγαθαγγέλου

Συντονισμένες έρευνες από οικογένεια, Αστυνομία και εθελοντές

Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 77χρονου Ανδρέα Αγαθαγγέλου από τη Λάρνακα , ο οποίος παραμένει άφαντος εδώ και τρεις μήνες περίπου. 

Η αγωνία της οικογένειας για την τύχη του 77χρονου είναι στα ύψη, μάλιστα η κόρη του μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνει για συντονισμένες ενέργειες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από την οικογένεια, την Αστυνομία και εθελοντές με την ελπίδα εντοπισμού.

Αυτούσια η ανάρτηση 

Σχεδόν 3 μήνες από την εξαφάνιση του πατέρα μου Ανδρέα Αγαθαγγέλου και όλες οι προσπάθειες από υπηρεσίες, εθελοντές και μέλη της οικογένειας παραμένουν άκαρπες!! Χωρίς να παραιτούμαστε και σε ακόμα μια προσπάθεια εντοπισμού του πατέρα μου, η Αστυνομία Λάρνακας μαζί με την εθελοντική ομάδα του ΕΤΕΑ, έχει οριστεί η ημερομηνία 3 Οκτωβρίου ημέρα Πέμπτη ώρα 6:00 το πρωί όπως γίνει μια οργανωμένη έρευνα με την ελπίδα κάποιου αποτελέσματος! Το ΕΤΕΑ επίσης έχει αποφασίσει όπως διενεργήσει και ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Σεπτεμβρίου ακόμα μια έρευνα εντοπισμού του πατέρα μου ως συμπαράσταση προς την οικογένεια μας και κοινωνικής προσφοράς! ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΗΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ!! Ο Ανδρέας Αγαθαγγέλου είναι ο πατέρας μου όμως ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, Ο ΠΑΠΠΟΥΣ, Ο ΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΘΕΝΟΣ!!! Κανείς δεν γνωρίζει η ζωή τι του επιφυλάσσει.... Σε όλους εσάς, ακόμα μια φορά, παίρνω το θάρρος να ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ όσοι θέλετε και μπορείτε να μας βοηθήσετε στην έρευνα προσφέροντας από τον χρόνο σας θα ήταν ευχής έργον για εμάς!! ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!!! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!! Παπά μου....... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!....

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό του Ανδρέα Αγαθαγγέλου, 77 ετών, από τη Λάρνακα, ο οποίος ελλείπει από την οικία του στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα, από τις 4/7/2019.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060-66, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X