ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραδόθηκε ο 39χρονος - Απέδρασε από ψυχιατρικό θάλαμο στη Λεμεσό

Η ανακοίνωση της Υπηρεσίας Ψυχικής Υγείας

Παραδόθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/11) ο 39χρονος ο οποίος καταζητείτο από τις Βρετανικές Βάσεις. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 39χρονος απέδρασε το βράδυ της Τρίτης 12 Νοεμβρίου, από τη ψυχιατρική πτέρυγα του Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη (13/11), η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, ενημέρωνε ότι «θεωρείται επικίνδυνο πρόσωπο με αυτοκτονικές τάσεις».

Στην εν λόγω ανακοίνωση αναφερόταν ότι μέλη της δύναμης είχαν προχωρήσει στη σύλληψη του, στην κοινότητα Τραχωνίου, σε σχέση με υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στη ψυχιατρική πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η ανακοίνωση της Υπηρεσίας Ψυχικής Υγείας

Αναφορικά με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η Διεύθυνση Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Ο.Κ.Υπ.Υ, επιθυμεί να ενημερώσει ότι την Τρίτη 12/11/2019 κατά τις βραδινές ώρες και στα πλαίσια εφημερίας, εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, πολίτης ο οποίος τελούσε υπό κράτηση, κατόπιν δικού του αιτήματος, συνοδευόμενος από αστυνομικές δυνάμεις των Βρετανικών Βάσεων, στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και κατά το πέρας της συνέντευξης δραπέτευσε. Τονίζεται επίσης ότι ο αναφερόμενος δεν νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική Κλινική Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X