ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άφαντος ο 35χρονος Φραγκίσκου - Νέες φωτογραφίες

Πώς κατάφερε να ξεφύγει

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 35 ετών, ο οποίος καταζητείται σχετικά με υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Ράτζα Φραγκίσκου, έτος γέννησης 1986, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καταζητούμενου υπόπτου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 35χρονος καταζητούμενος ακολουθούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε θεραπευτική κοινότητα, μετά και από δική του αίτηση, υποχρεωτικό πρόγραμμα απεξάρτησης, ενώ για τους σκοπούς του προγράμματος θεραπείας, είχε ανασταλεί με δικαστικό διάταγμα η ποινή φυλάκισης που του είχε επιβληθεί, σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών.

Γύρω στις 11.00 πριν το μεσημέρι της Πέμπτης, 04 Νοεμβρίου, 2021, ενώ ο 35χρονος επέβαινε σε ιδιωτικό όχημα που οδηγούσε μέλος της θεραπευτικής κοινότητας, στο σημείο της διαδρομής τους, παρά τη συμβολή του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Λευκωσίας με τη λεωφόρο Αθαλάσσας και τη λεωφόρο Λεμεσού, στην είσοδο της Λευκωσίας, εξήλθε του οχήματος, που βρισκόταν σε στάση στα φώτα τροχαίας της συμβολής, και τράπηκε σε φυγή, παραβιάζοντας τους όρους αναστολής της ποινής φυλάκισης του και του υποχρεωτικού προγράμματος απεξάρτησης και θεραπείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X