ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άφαντος 41χρονος - Τον ψάχνουν για επίθεση και μαχαίρωμα 25χρονου (pic)

Mπορείτε να βοηθήσετε;

Φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 41 ετών, ο οποίος καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση Επίθεσης, Πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, Οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, Μαχαιροφορίας, και Συμπλοκής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Saddam Qunbus, ημερομηνία γέννησης 22/11/1981, από Συρία, κάτοικος Κύπρου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 4:30 το απόγευμα της Παρασκευής, 30 Ιουνίου, 2023, τρία πρόσωπα επιτέθηκαν εναντίον άντρα ηλικίας 25 ετών, ενώ αυτός βρισκόταν σε υποστατικό στη Λευκωσία. Κατά την επίθεση, ένας από τους τρεις δράστες φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον 25χρονο. Ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στον θώρακα, κοντά στην αριστερή του μασχάλη, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, πιθανόν να φέρει και επιφανειακό τραύμα στον αριστερό πνεύμονα. Αυτός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας να είναι εκτός κινδύνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση