ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

9 +1 ερωτήσεις στον African Stevenson

“Sound Philosophy” με τον African Stevenson, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 23:00 – 00:00

1. ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ DJ's; 

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται εντυπωσιακή άνοδος στη νέα γενιά του DJing. Είναι γεγονός πως η νέα γενιά έχει όραμα, φιλοδοξίες και διάθεση για μουσική ασχέτως όλων αυτών που μας συμβαίνουν. Το να είσαι DJ στις μέρες μας είναι ευτυχώς ή δυστυχώς πάρα πολύ εύκολο. Όσον αφορά το τι έχει να προσφέρει η νέα γενιά των DJs σε αντίθεση με το παρελθόν, είναι πως έχουμε τη δυνατότητα να βρίσκουμε από πάρα πολλές πηγές απεριόριστη μουσική και αυτό μας κάνει να ψαχνόμαστε και να προσφέρουμε στους ακροατές μας ποικίλη μουσική με βάση την ταυτότητα του καθενός μας. Επίσης μπορούμε να προσφέρουμε πιο ωραίο και επαγγελματικό θέαμα αφού πλέον πολλοί χρησιμοποιούμε και κάποιο μουσικό όργανο στις εμφανίσεις μας. 

2.TA ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ DJ SETS ΣΤΟΝ DEEJAY RADIO ΠΩΣ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ; 

Δεν είναι μυστικό πως στις μέρες μας οι DJs λειτουργούν με ένα laptop, MP3s και μερικά καλά προγράμματα για DJ mixing. Είτε χρησιμοποιείς MacBook είτε Windows, υπάρχουν εκατοντάδες προγράμματα για DJ mixing που θα σε βοηθήσουν να ενώνεις τα κομμάτια και να επεξεργάζεσαι τη ροή τους σαν επαγγελματίας. Φυσικά, κάθε πρόγραμμα διαφέρει αλλά εγώ προσωπικά δουλεύω με Ableton Live. Προετοιμάζω μια αξιοπρεπή ποσότητα με κομμάτια που μου αρέσουν και από εκεί με τη βοήθεια του αφτιού αρχίζω να επεξεργάζομαι το set μου για ένα αρμονικό αποτέλεσμα. 

3.ΜΕΤΑΦΕΡΕ ΜΑΣ ΝΟΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΑ VENUES ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕΣ. 

Αξέχαστα θα μείνουν όλα τα events που είχα την τύχη να παρευρεθώ στην Ευρώπη όπως Ελβετία, Πορτογαλία, Αγγλία, Ιταλία και Ίμπιζα. Πολύ σημαντική στιγμή της καριέρας μου ήταν και η συμμετοχή μου στο Living Colors Festival το καλοκαίρι του 2019 στην Κύπρο. 

4.ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ; 

Ως λάτρης της underground μουσικής, βαδίζω με ένα δικό μου τρόπο στα μονοπάτια της επηρεασμένος από μελωδικές τάσεις της ηλεκτρονικής μουσικής. Συνδυάζω τους ρυθμούς της techno με το tribal στοιχείο που με χαρακτηρίζει. 

5.ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο DEEJAY RADIO ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ. 

Αυτά τα δύο κομμάτια που ετοιμάζω τη συγκεκριμένη περίοδο, τα οποία θεωρώ πως αντιπροσωπεύουν καλύτερα το στυλ μου. 

6.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΞΑΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΙ FEEDBACK ΕΧΕΙΣ; 

Έχω τους σταθερούς μου ακροατές, οι οποίοι μου δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους από τα στόρι τους στο Instagram  και με την παρουσία τους στα διάφορα events που παίζω. 

7. ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΟ DJ LOCKDOWN; 

Είναι μια δύσκολη εποχή αλλά προσπαθώ να βλέπω τα θετικά και κυρίως στον χρόνο που είχα για να αφοσιωθώ στο YouTube channel μου και σε αυτές τις 2 νέες παραγωγές. 

8.ΠΟΙΟΥΣ GUESTS ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ; 

Προσπαθώ να έχω ψηλά, τον πήχη στην εκπομπή μου η οποία είναι κάθε Κυριακή η ώρα 21.00 στο κανάλι μου με όνομα Deadline Radio, και να κρατώ ένα σταθερό ύφος. Μέχρι στιγμής έχω φέρει τα μεγαλύτερα ονόματα της κυπριακής σκηνής και, πιστέψτε με, είναι όλοι τους σωστοί επαγγελματίες. Κάποιοι από αυτούς είναι οι Paul Angelo / Don Argento, Moses, Pat Siaz, Paul Anthonee, Demi, The Von, Gio, Jonathan Reyes. 

9.ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕΣ DEEJAY RADIO; 

Επέλεξα Deejay Radio γιατί είναι ο μοναδικός σταθμός που παίζει μουσική πιο κοντά στο στυλ μου.  

10.ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ RMX ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ; 

Κάποια από τα αγαπημένα μου remixes αυτήν την περίοδο είναι από τους συμπατριώτες μου:  

Futur-E - Angel (Jonathan Reyes Remix) [Movement Recordings] 

Etherwave - Pathfinder (Paul Angelo & Don Argento Remix) 

Survive (Paul Anthonee Remix

* “Sound Philosophy” με τον African Stevenson, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 23:00 – 00:00.

Το κανάλι του στο youtube  https://www.youtube.com/channel/UCEOTZFFlTLSPEX0sll86Jxg

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X