ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας

Έτσι θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Στο εσωτερικό δυνατό να παρατηρείται αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά παράλια λίγο ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, κατά διαστήματα όμως θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια και στους 30 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Στο εσωτερικό δυνατό να παρατηρείται αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Tην Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι το Σάββατο ενώ την Κυριακή θα σημειώσει μικρή άνοδο παραμένοντας όμως κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

  Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 40°C 24°C 35%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 33°C 24°C 58%
Λεμεσός: 32°C 23°C 48%
Αεροδρόμιο Πάφου: 30°C 23°C 67%
Φρέναρος: 34°C 24°C 57%
Πρόδρομος: 32°C 22°C 37%
Πόλις Χρυσοχούς: 32°C 23°C 66%

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση