ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 χρόνια φυλάκιση στα κατεχόμενα για τον Σήφη

Ο ύποπτος για την απόπειρα κατά του Ροδοθέου καταδικάστηκε από το «δικαστήριο»

Σε πέντε χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε στις κατεχόμενες περιοχές ο Ιωσήφ Ιωσήφ («Σήφης»), ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας σε σχέση με την απόπειρα φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου στις 26 Νοεμβρίου 2018 στην Λευκωσία.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Σήφης» κατηγορείτο για παράνομη κατοχή όπλων, παράνομη διαχείριση πυροβόλων όπλων, παράνομη κατοχή εκρηκτική υλικών, παράνομα πυροβόλα όπλα, παράνομη μετακίνηση εκρηκτικών υλών, παράνομα παραποιημένα έγγραφα, απομίμηση ταυτότητας άλλου ατόμου και πράξη αντίθετη προς το νόμο περί μετανάστευσης.

Ο 40χρονος Ιωσήφ γνωστός ως «Σήφης», εντοπίστηκε από την «αστυνομία» των κατεχομένων σε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στην Αμμόχωστο. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν όπλα και σφαίρες. 

Όπως είχε αναφερθεί από τον τουρκοκυπριακό τύπο ο Ιωσήφ Ιωσήφ φαίνεται ότι πέρασε στα κατεχόμενα δείχνοντας πλαστή ταυτότητα με το όνομα Νίκος Νικολάου.

Θυμίζουμε πως το «δικαστήριο» των κατεχομένων έκρινε ένοχο τον Miroslav Balazovjech για παράνομη είσοδο στα κατεχόμενα.

Ο Balazovjech καταδικάστηκε από «δικαστήριο» στις 22 Μαρτίου σε επτά μήνες φυλάκιση.

Ο Σλοβάκος, γνωστός ως «Rudolf», συνελήφθη τον Ιανουάριο στο σπίτι που κρυβόταν, μετά από πληροφορία που δόθηκε στην «αστυνομία» της Κερύνειας.

Ο Miroslav Balazovjech είναι και αυτός καταζητούμενος από την Κυπριακή Αστυνομία για την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του Νίκου Ροδοθέου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X