ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή! Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω παγετού

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, αφού λόγω των χειμερινών καιρικών συνθηκών που επικρατούν έχει σχηματιστεί παγετός σε διάφορους δρόμους, μεταξύ των οποίων και στις κυριότερες οδικές αρτηρίες, καθιστώντας το οδόστρωμα επικίνδυνα ολισθηρό. Στο οδικό δίκτυο των αστικών περιοχών και στους αυτοκινητοδρόμους, δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, τόσο μέσω επαρχίας Λεμεσού, όσο και μέσω της περιοχής Μόρφου στην επαρχία Λευκωσίας, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Επίσης ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι λόγω του παγετού οι πιο κάτω δρόμοι:

- Παλαιχωρίου – Αγρού

- Παλαιχωρίου – Ασκά – Φτερικουδίου – Άλωνας
- Γουρρίου – Μαχαιρά
- Μαχαιρά – Βαβατσινιάς
- Μαχαιρά - Καπέδων
- Άλωνας – Πλατανιστάσας
- Πολυστύπου – Λαγουδερών
- Λαγουδερών – Χανδριών

Προτρέπονται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στις αναφερόμενες περιοχές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλα διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής - application "Αστυνομία Κύπρου" ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία "Οδικό Δίκτυο".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση