ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία στη Λεμεσό - Νεκρός ο 32χρονος Ανδρέας

Ανυψωτικό μηχάνημα τον καταπλάκωσε

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης 9 Ιουλίου σε γκαράζ στη βιομηχανική περιοχή του Αγίου Συλά στη Λεμεσό.


Συγκινεί το μήνυμα του Φουρλά για την αδικοχαμένη κορούλα του


Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται ανυψωτικό μηχάνημα καταπλάκωσε τον 32χρονο Ανδρέα Παναγή ενώ επιδιόρθωνε βαρύ όχημα μεταφοράς skip.


Νεαρή στη Λεμεσό έβαλε κρυφή κάμερα και «έπιασε» τον κλέφτη


Στο σημείο έσπευσαν μέλη τόσο της Αστυνομίας όσο και της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό του νεαρού εργάτη ενώ κλήθηκε και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Ο άτυχος άνδρας καταλείπει δυο ανήλικα παιδιά.

«Θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα»

Όπως δήλωσε από την σκηνή ο Ανώτερος Επιθεωρητής του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας, Κύπρος Κύπρου, «πρόκειται για θανάσιμο τραυματισμό ενός τεχνίτη επιδιόρθωσης βαρέων οχημάτων, ο οποίος βρισκόταν κάτω από ανυψωμένο κρίκο ειδικού φορτηγού οχήματος.

Σε κάποια στιγμή ο κρίκος υποχώρησε με αποτέλεσμα να τον κτυπήσει, απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός του».

Οι έρευνες γύρω από το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα θα συνεχιστούν και αύριο, ενώ σύμφωνα με τον κ. Κύπρου, «θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, τυχόν αστοχία του υδραυλικού συστήματος του φορτηγού και διάφορα άλλα ενδεχόμενα».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X