ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδικές εργασίες - Ενημερωθείτε για να μην ταλαιπωρηθείτε

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Αστυνομία

Αυτοκινητόδρομος Λάρνακας-Αμμοχώστου

Την περίοδο 16/06/2025 – 29/08/2025, εκτός Παρασκευών, Σαββατοκύριακων και Αργιών, μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:30 θα γίνονται εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος στα πρανή, συμπεριλαμβανομένων των τριγώνων των κυκλικών κόμβων, των αυτοκινητοδρόμων Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου, Λάρνακας – Κοφίνου και Λάρνακας – Λευκωσίας, στην Επαρχία Λάρνακας και από τις δύο κατευθύνσεις, από το Τμήμα Δασών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει μέρος του ερείσματος του αυτοκινητοδρόμου, τμηματικά σε μήκος 300 μέτρα ανά φορά. Η τροχαία κίνηση δεν θα επηρεαστεί.

Στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου μεταξύ του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς και της Ξυλοτύμπου, την περίοδο 18/06/2025-31/07/2025, εκτός Παρασκευών και Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 08:30-14:30, θα διεξάγονται εργασίες κλαδέματος στην κεντρική νησίδα, από το Τμήμα Δασών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρικής νησίδας και από τις δύο κατευθύνσεις για μήκος 500μ. κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Στον αυτοκινητόδρομο, μεταξύ Αεροδρομίου Λάρνακας και κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς, την περίοδο 30/06/2025-31/08/2025, μεταξύ των ωρών 08:30 – 16:30, εκτός Παρασκευών, Σαββατοκύριακων και αργιών, θα γίνονται στις κεντρικές νησίδες των αυτοκινητοδρόμων, εργασίες από το Τμήμα Δασών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα που εφάπτεται της κεντρικής νησίδας του αυτοκινητοδρόμου και από τις δύο κατευθύνσεις, σε μήκος 1,5χλμ κάθε φορά.

Αυτοκινητόδρομος Λάρνακας-Κοφίνου

Την περίοδο 16/06/2025 – 29/08/2025, εκτός Παρασκευών, Σαββατοκύριακων και Αργιών, μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:30 θα γίνονται εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος στα πρανή, συμπεριλαμβανομένων των τριγώνων των κυκλικών κόμβων, των αυτοκινητοδρόμων Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου, Λάρνακας – Κοφίνου και Λάρνακας – Λευκωσίας, στην Επαρχία Λάρνακας και από τις δύο κατευθύνσεις, από το Τμήμα Δασών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει μέρος του ερείσματος του αυτοκινητοδρόμου, τμηματικά σε μήκος 300 μέτρα ανά φορά. Η τροχαία κίνηση δεν θα επηρεαστεί.

Στον αυτοκινητόδρομο, μεταξύ κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού και της Κοφίνου, την περίοδο 14/07/2025-12/08/2025, μεταξύ των ωρών 08:30 – 16:30, εκτός Παρασκευών, Σαββατοκύριακων και αργιών, θα γίνονται στις κεντρικές νησίδες των αυτοκινητοδρόμων, εργασίες από το Τμήμα Δασών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα που εφάπτεται της κεντρικής νησίδας του αυτοκινητοδρόμου και από τις δύο κατευθύνσεις, σε μήκος 1,5χλμ κάθε φορά.

Αυτοκινητόδρομος Λάρνακας-Λευκωσίας

Την περίοδο 16/06/2025 – 29/08/2025, εκτός Παρασκευών, Σαββατοκύριακων και Αργιών, μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:30 θα γίνονται εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος στα πρανή, συμπεριλαμβανομένων των τριγώνων των κυκλικών κόμβων, των αυτοκινητοδρόμων Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου, Λάρνακας – Κοφίνου και Λάρνακας – Λευκωσίας, στην Επαρχία Λάρνακας και από τις δύο κατευθύνσεις, από το Τμήμα Δασών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει μέρος του ερείσματος του αυτοκινητοδρόμου, τμηματικά σε μήκος 300 μέτρα ανά φορά. Η τροχαία κίνηση δεν θα επηρεαστεί.

Στον αυτοκινητόδρομο, μεταξύ κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς και της Νήσου, την περίοδο 30/06/2025-31/08/2025, μεταξύ των ωρών 08:30 – 16:30, εκτός Παρασκευών, Σαββατοκύριακων και αργιών, θα γίνονται στις κεντρικές νησίδες των αυτοκινητοδρόμων, εργασίες από το Τμήμα Δασών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα που εφάπτεται της κεντρικής νησίδας του αυτοκινητοδρόμου και από τις δύο κατευθύνσεις, σε μήκος 1,5χλμ κάθε φορά.

Από τη συμβολή του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λάρνακας με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, μέχρι και τον κόμβο Αθηαίνου, από τη Δευτέρα 07/07/2025 μέχρι και την Πέμπτη 24/07/2025, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 09:00 – 14:00, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων, από το Τμήμα Δασών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη της κεντρική νησίδας λωρίδα κυκλοφορίας, για μήκος 1500μ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από το ύψος Αγίας Βαρβάρας μέχρι το ύψος της εξόδου Λυμπιών την Τρίτη 08/07/2025, από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα διεξάγονται εργασίες μόνιμης οριζόντιας σήμανσης. Η συγκεκριμένη εργασία στον αυτοκινητόδρομο θα διεξάγεται τμηματικά με κλείσιμο μιας λωρίδας κυκλοφορίας κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα
διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα του δρόμου. Η τροχαία κίνηση στην κατεύθυνση Λάρνακα-Λευκωσίας δεν θα επηρεαστεί.

Στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από τη συμβολή με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, την Τετάρτη 09/07/2025, μεταξύ των ωρών 09:30 – 13:30, θα διεξάγονται εργασίες αφαίρεσης, μεταφοράς και επανατοποθέτησης πινακίδων στην κατεύθυνση προς Λάρνακα. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τοπικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας

Στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου στο ύψος του Κυκλικού Κόμβου ΓΣΠ στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, την Τετάρτη 09/07/2025, από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα διεξάγονται εργασίες μόνιμης οριζόντιας σήμανσης. Η συγκεκριμένη εργασία στον αυτοκινητόδρομο θα διεξάγεται τμηματικά με κλείσιμο μιας λωρίδας κυκλοφορίας κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα του δρόμου. Λόγω των εργασιών θα παραμείνει κλειστή και η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο προς τον Κυκλικό Κόμβο ΓΣΠ από Λεμεσό προς Λευκωσία. Οι οδηγοί που επιθυμούν να κατευθυνθούν προς Λατσιά ή Στρόβολο προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν τον επόμενο Κόμβο Βιομηχανικής Στροβόλου. Η τροχαία κίνηση στην κατεύθυνση Λευκωσία -Λεμεσός δεν θα επηρεαστεί.

Στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου μεταξύ του Κυκλικού Κόμβου ΓΣΠ και του Κόμβου Βιομηχανικής Στροβόλου, την Πέμπτη 10/7/2025, από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα διεξάγονται εργασίες μόνιμης οριζόντιας σήμανσης. Η συγκεκριμένη εργασία στον αυτοκινητόδρομο θα διεξάγεται τμηματικά με κλείσιμο μιας λωρίδας κυκλοφορίας κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα του δρόμου.

Περιμετρικός Αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας

Παρακαμπτήριος Δρόμος Λεμεσού

Στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού και στον αυτοκινητόδρομος Πάφου-Λεμεσού, θα διεξάγονται από το Τμήμα Δασών, εργασίες συντήρησης των δέντρων και θάμνων της κεντρικής νησίδας, κατά τη διάρκεια των οποίων θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις σε μήκος 1500 μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα διεξάγονται ως ακολούθως:

(α) Στο τμήμα από κόμβο Ερήμης μέχρι την Πέτρα του Ρωμιού την περίοδο 26/05/2025 – 29/07/2025 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακα και Αργίες μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00

Αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου

Στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από την έξοδο προς την Πέτρα του Ρωμιού με κατεύθυνση προς Πάφο μέχρι την έξοδο για Κούκλια, από τη Δευτέρα 07/07/2025 μέχρι και την Πέμπτη 10/07/2025, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, θα διεξάγονται εργασίες τραβήγματος καλωδίου τηλεπικοινωνιών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από τον κυκλικό κόμβο στην είσοδο της Πάφου μέχρι την Πέτρα του Ρωμιού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, από τη Δευτέρα 07/07/2025 μέχρι και την Παρασκευή 18/07/2025, εκτός Σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:00, θα διεξάγονται εργασίες άρδευσης φυτών στην κεντρική νησίδα. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

Αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Κοκκινοτριμιθιάς

Στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου μετά τον Κυκλικό Κόμβο Ανθούπολης, στην κατεύθυνση προς το Ακάκι, από τη Δευτέρα 07/07/2025 μέχρι και την Τετάρτη 09/07/2025, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 05:30 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα διεξάγονται εργασίες αφαίρεσης και επανεπίστρωσης οδοστρώματος. Η τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Ακάκι θα διοχετεύεται στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας που θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση. Επίσης, η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο από τον Κυκλικό Κόμβο Ανθούπολης με κατεύθυνση προς Ακάκι θα παραμείνει κλειστή. Οι οδηγοί από Ανθούπολη θα πρέπει να συνεχίζουν πορεία προς τον Κυκλικό Κόμβο Αρχαγγέλου μέσω του οποίου θα κάνουν επαναστροφή για είσοδο στον Αυτοκινητόδρομο.

Στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου μετά τον Κυκλικό Κόμβο Ανθούπολης, στην κατεύθυνση προς το Ακάκι, την Πέμπτη 10/07/2025, από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 05:30 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα διεξάγονται εργασίες αφαίρεσης και επανεπίστρωσης οδοστρώματος. Η τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Ακάκι θα διοχετεύεται στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας που θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση. Την ημέρα αυτή δεν θα υπάρξει επηρεασμός της τροχαίας στον Κυκλικό Κόμβο Ανθούπολης.

Επαρχία Λευκωσίας

Στη Λευκωσία, στη λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, μεταξύ των συμβολών της με την οδό Νικόδημου Μυλωνά και τη Λεωφόρο Καλλιπόλεως, από τις 30/06/2025, μέχρι τις 24/11/2025, θα διεξάγονται εργασίες επιδιόρθωσης, συντήρησης και ενίσχυσης του υφιστάμενου οχετού. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει διαδοχικά τμήμα της μίας λωρίδας της λεωφόρου Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση προς Παλλουριώτισσα/Καϊμακλί για 50μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας. Επιπλέον θα απαιτείται κλείσιμο και των δύο λωρίδων κυκλοφορίας στην κατεύθυνση αυτή, κατά τις ημέρες που θα γίνονται εργασίες σκυροδέτησης και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω εναλλακτικών πορειών. Για τις περιπτώσεις αυτές θα εκδίδονται ξεχωριστές ανακοινώσεις για καλύτερη ενημέρωση του κοινού.

Στον Άγιο Δομέτιο, στη λεωφόρο Δημοκρατίας και τη λεωφόρο Αγίου Παύλου, από τη συμβολή με την οδό Θαλή μέχρι και τη συμβολή με την οδό Αντρέα Κάριου, από την Τρίτη 08/07/2025 μέχρι και την Πέμπτη 10/07/2025, μεταξύ των ωρών 21:00 το βράδυ με 05:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα διεξάγονται εργασίες οριζόντιας σήμανσης οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τοπικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε απόσταση 100 μέτρων περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Σε Λακατάμια και Στρόβολο, το πλαίσιο των έργων που διεξάγονται στις λεωφόρους Ιπποκράτους, Αργυρουπόλεως, Τσερίου, και Στροβόλου, από την Τετάρτη 07/05/2025 και για περίοδο 5 μηνών περίπου, η συμβολή της οδού Γεώργιου Αναγνωστοπούλου με τη λεωφόρο Τσερίου θα είναι κλειστή. Κατά την περίοδο αυτή, η κυκλοφορία προς και από τη λεωφόρο Τσερίου θα διεξάγεται μέσω της οδού Γεώργιου Ιωνά, όπου θα λειτουργεί φώτο-ελεγχόμενη συμβολή για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Σε Λακατάμια και Στρόβολο, επίσης στο πλαίσιο των εργασιών που διεξάγονται στις λεωφόρους Ιπποκράτους, Αργυρουπόλεως, και Τσερίου, από την Τρίτη 27/05/2025 και για περίοδο 6 μηνών περίπου, η φωτοελεγχόμενη συμβολή της λεωφόρου Τσερίου με την οδό Θεόφιλου Γεωργιάδη καταργείται και τμήμα της οδού Θεόφιλου Γεωργιάδη θα κλείσει προσωρινά για την κυκλοφορία, μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Εργατικότητας. Όλες οι κινήσεις από την οδό Θεόφιλου Γεωργιάδη από και προς την λεωφόρο Τσερίου, θα γίνονται μέσω της προσωρινής φωτοελεγχόμενης συμβολής με την οδό Βασιλίσσης Αμαλίας.

Σε Λευκωσία και Αγλαντζιά, στο πλαίσιο του έργου “Βελτίωση της Λεωφόρου Αμμοχώστου στη Λευκωσία”, από τις 20 Φεβρουαρίου 2025 διεξάγονται εργασίες διάρκειας 24 μηνών, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2027. Συγκεκριμένα περιλαμβάνονται η Λεωφόρος Αμμοχώστου από τη συμβολή της με την οδό Καλαβρύτων μέχρι τον κυκλικό κόμβο Σοπάζ, μήκους περίπου 1,7χλμ. και δευτερεύον οδικό δίκτυο μήκους 0,8χλμ. περίπου, αποτελούμενο από τμήμα των οδών Καλαβρύτων, Πάφου, Μαδαρής και Σεμέλης.

Στο πλαίσιο του Έργου «Βελτίωση της Λεωφόρου Αμμοχώστου στη Λευκωσία», την περίοδο 24/04/2025-12/12/2025, θα υπάρχουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Η οδός Καλαβρύτων με τη συμβολή της με την Αμμοχώστου θα κλείσει. Οι οδηγοί καλούνται για την μετάβαση τους προς κυκλικό κόμβο Σοπάζ να χρησιμοποιούν την οδό Φαλήρου. Για τη μετάβαση προς τη Λεωφόρο Λάρνακος οι οδηγοί παρακαλούνται να χρησιμοποιούν την οδό Τερψιχόρης αντίστοιχα.

Η οδός Πάφου επίσης θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση. Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη οδό για μετάβαση τους στην περιοχή παρακαλούνται όπως χρησιμοποιούν την οδό Γώγου Παρασκευαΐδη η οποία είναι παράλληλη της οδού Πάφου και κατασκευάστηκε συγκεκριμένα για το σκοπό αυτό. Οι κάτοικοι της περιοχής της οδού Πάφου που θέλουν να διακινηθούν προς τη Λεωφόρο Λάρνακος παρακαλούνται όπως χρησιμοποιούν την οδό Καντάρας ενώ όσοι θέλουν να διακινηθούν προς τον κυκλικό κόμβο του Σοπάζ παρακαλούνται όπως χρησιμοποιούν την οδό Γώγου Παρασκευαΐδη για το σκοπό αυτό.
Επαρχία Λεμεσού

Στον δρόμο Αγία Φύλα-Αγρός, παρά το χωριό Γεράσα, την περίοδο 16/06/2025 – 31/07/2025 καθημερινά εκτός Σαββατοκυρίακα, από τις 7:00 μέχρι τις 15 :00, θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής τοίχων αντιστήριξης. Κατά τη διεξαγωγή των εργασιών θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας μήκους 100 μ. περίπου κάθε φορά και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με το σύστημα “STOP & GO” με κατάλληλη σηματοδότηση.

Στον δρόμο Πλατρών-Προδρόμου (Ε804), σε τμήματα του δρόμου μεταξύ Αγίου Δημητρίου και Παλαιόμυλου, την περίοδο 07/07/2025 – 30/09/2025, μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00, θα διεξάγονται εργασίες ανύψωσης τοίχων αντιστήριξης. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας μήκους 100μ. περίπου κάθε φορά και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με το σύστημα “STOP & GO” με κατάλληλη σηματοδότηση.

Στο Καλό Χωριό, σε τμήματα του δρόμου διαμέσου Καλού Χωριού, την περίοδο 16/06/2025 – 31/07/2025, καθημερινά εκτός Σαββατοκυριάκα, από τις 7:00 μέχρι τις 15 :00, θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής τοίχων αντιστήριξης. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας μήκους 100 μ. περίπου κάθε φορά και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με το σύστημα “STOP & GO” με κατάλληλη σηματοδότηση.

Στους δρόμους Μαλιά-Μανδριά και Πραστιού-Αυδήμου, την περίοδο 30/06/2025–30/09/2025, μεταξύ των ωρών 07:00-15:00, θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής τοίχων αντιστήριξης σε τμήματα των δρόμων. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας μήκους 100μ. περίπου κάθε φορά και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με το σύστημα “STOP & GO” με κατάλληλη σηματοδότηση.

Επαρχία Λάρνακας

Στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας, στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής του Έργου «Βελτίωση του Παραλιακού Δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας Φάση Γ», η τροχαία κίνηση, από το ύψος του ξενοδοχείου LEBAY μέχρι και το ξενοδοχείο Radisson Beach, από τις 24 Απριλίου 2025 και για έξι μήνες, θα εκτρέπεται μέσω της οδού Γαλαξία στην Ορόκλινη, ενώ μέρος της, παρά το ξενοδοχείο BORONIA, θα είναι κλειστό. Επιπλέον, ο δρόμος που ενώνει την Ορόκλινη με τον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, στο ύψος του Πυροσβεστικού Σταθμού Ορόκλινης και του ξενοδοχείου HENIPA, από τις 24 Απριλίου 2025 και για δύο μήνες, θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται μέσω των οδών Μπέλλα-Πάις, Ολύμπου και Αθηνών στην Ορόκλινη. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση