ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
11° Λευκωσία,
08 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

18χρονος προσπάθησε να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο και τραυμάτισε πεζό

Στον 18χρονο έγινε έλεγχος ναρκοτέστ με θετική ένδειξη στην κάνναβη.

Πεζός ηλικίας 24 ετών, που κινείτο σε πεζοδρόμιο στη Λάρνακα, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο, όταν ο οδηγός του προσπάθησε να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 12 το μεσημέρι μέλος της Ποδηλατικής Αστυνομίας, εντόπισε αυτοκίνητο να κινείται στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως στη Λάρνακα, με συνοδηγό νεαρή κοπέλα, η οποία είχε στα γόνατα της ένα μωρό.

Ο αστυνομικός έκανε σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει, ωστόσο ενώ αρχικά αυτός έδειξε ότι θα συμμορφωνόταν με την υπόδειξη του μέλους της Δύναμης, τελικά ξεκίνησε απότομα και προσπάθησε να προσπεράσει όχημα που βρισκόταν μπροστά του.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν στα αριστερά της πορείας του και αφού έκοψε μικρούς πασάλλους που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο, ανέβηκε σ’ αυτό και κτύπησε πεζό που κινείτο στο συγκεκριμένο σημείο.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε τελικά μπροστά στη βιτρίνα καταστήματος.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου οδηγήθηκε στα γραφεία του Τμήματος Τροχαίας Λάρνακας και από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι είναι ηλικίας 18 ετών, ενώ συνοδηγός ήταν η συμβία του, ηλικίας 17 ετών, που είχε στα γόνατα της ένα μωρό ηλικίας 17 μηνών.

Στον 18χρονο έγινε έλεγχος ναρκοτέστ με θετική ένδειξη στην κάνναβη.

Ο πεζός, ηλικίας 24 ετών κάτοικος Βορόκλινης, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διέγνωσαν ότι είχε κάταγμα στο πόδι και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση