ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγικός θάνατος 16χρονου: Τα ευρήματα της νεκροτομής

Στα μαύρα ολόκληρη κοινότητα

Στο πένθος βυθίστηκε η κοινότητα των Τρούλλων, στην επαρχία Λάρνακας, όταν 16χρονος κάτοικος της κοινότητας «έσβησε» ξαφνικά, ενώ διασκέδαζε σε πάρτι με φίλους του, σε οικία εντός της κοινότητας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 16χρονος, κάποια στιγμή, ένιωσε αδιαθεσία και έκανε εμετό, προτού χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως, οι παρευρισμόμενοι προσπάθησαν να τον συνεφέρουν, ενώ κάλεσαν και ασθενοφόρο. Ωστόσο, οι προσπάθειες των φίλων του και των νοσηλευτών απέβησαν άκαρπες.

Στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός του, με την Αστυνομία να κάνει λόγο για αιφνίδιο θάνατο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε σήμερα επί της σορού του, ο 16χρονος πέθανε από ασφυξία, συνεπεία εισρόφησης εμεσμάτων. Παράλληλα, λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις, που αναμένεται να ρίξουν φως στην αιτία της πρόκλησης του εμετού.

Θλίψη στην κοινότητα

Με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγχωριανοί του άτυχου έφηβου, εκφράζουν την θλίψη τους και τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένειά του. Παράλληλα, ανακοινώνουν ότι η κηδεία του θα τελεστεί Τρίτη 16 Απριλίου η ώρα 14:30 μ.μ στον ιερόν Ναό Αγίου Μάμαντος στους Τρούλλους. Αντί στεφάνων θα γίνουν εισφορές για την οικογένεια.

Άλλος συγχωριανός του νεαρού, απευθύνει έκκληση προς όλους όπως δείξουν σεβασμό στην μνήμη του και στο πένθος της οικογένειας του 16χρονου και αποφύγουν την ρίψη κροτίδων στο «φετινό μαύρο Πάσχα. που βρήκε το χωριό μας».

Με μια ανάρτησή του, άλλος κάτοικος της κοινότητας, εκφράζει την θλίψη του με το τραγούδι «Στις γειτονιές της λύπης», ενώ κάνει λόγο για «ένα καλοκάγαθο αγόρι, που δεν πείραξε ποτέ του κανένα και έφυγε τόσο άδικα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση