ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

10 όμορφοι εκδρομικοί χώροι για φθινοπωρινά πικνίκ

Το WIZ προτείνει 10 όμορφους εκδρομικούς χώρους για να κάνετε την Σαββατοκυριακάτικη εξόρμηση σας

Wiz Guide

Φθινόπωρο, οι θερμοκρασίες πέφτουν αργά και σταθερά ιδίως κατά τις απογευματινές ώρες, οι περισσότεροι έχουμε σταματήσει τα μπάνια στην θάλασσα και ψάχνουμε εναλλακτικούς τρόπους για να απολαύσουμε τα Σαββατοκύριακά μας.

H Κύπρος είναι γεμάτη εκδρομικούς χώρους και οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται σε πολύ κοντινές αποστάσεις από την πόλη. Τι πιο όμορφο λοιπόν να σηκωθούμε το πρωί να ετοιμάσουμε το καλαθάκι μας και να απολαύσουμε το γεύμα μας στην φύση...

Το WIZ προτείνει 10 όμορφους εκδρομικούς χώρους για να κάνετε την Σαββατοκυριακάτικη εξόρμηση σας.

Εκδρομικός χώρος Φράγμα Ξυλιάτου (Επ. Λευκωσίας) 

Tο ειδυλλιακό τοπίο και η ομορφιά του φράγματος έδωσαν την ευκαιρία για τη δημιουργία του εκδρομικού χώρου Ξυλιάτου. Σε μια υπέροχη τοποθεσία, μέσα στο δάσος και τη δροσιά του, ο χώρος μπορεί να δεχτεί γύρω στους 850 εκδρομείς, παρέχοντας όλες τις αναγκαίες διευκολύνσεις σ' αυτούς και στους συμπολίτες μας με κινητικές δυσκολίες.

Δείτε την διαδρομή ΕΔΩ

Εκδρομικός χώρος Πλατανιών  (Eπ. Λευκωσίας) 

Ο εκδρομικός χώρος Πλατανιών βρίσκεται σε υψόμετρο 1100 μ., 6 χλμ. μακριά από το χωριό Κακοπετριά, στο δρόμο προς το Τρόοδος. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο εκδρομικό χώρο της Κύπρου μιας και έχει χωριτικότητα 1300 ατόμων. Βρίσκεται σε μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες του Τροόδους, στο σημείο όπου τα τρία δάση (Αδελφοί, Τροόδους, Λεμεσού) συναντώνται. Διαθέτει όλες τις βασικές διευκολύνσεις για ημερήσιες εκδρομές, όπως ψησταριές, πόσιμο νερό, τραπέζια και αποχωρητήρια. Επίσης, διαθέτει διευκολύνσεις και για άτομα που χρησιμοποιούν καροτσάκι.

Δείτε την διαδρομή ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα στο WIZ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X