ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

WiSpear - «Κυνήγι μαγισσών εναντίον της εταιρείας μας»

Στο στόχαστρο της Αστυνομίας και οι κεραίες wifi για το αεροδρόμιο

Εκ νέου ανακοίνωση εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής η εταιρεία WiSpear στην οποία ανήκει το κατασκοπευτικό βάν, αφού αυτή την φορά σύμφωνα με την ίδια στο στόχαστρο της Αστυνομίας έχουν μπει και οι κεραίες wifi στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, «φαίνεται ότι το κυνήγι μαγισσών εναντίον της εταιρείας μας συνεχίζεται, σε βαθμό που επίσημοι φορείς παρασύρονται σε ατυχείς δραστηριότητες προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την κατάσταση εναντίον της εταιρείας».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Σε συνέχεια της πρωινής μας ανακοίνωσης σε σχέση με τις ατέρμονες προσπάθειες της Αστυνομίας να βρει ενόχους μεταξύ αθώων υπαλλήλων, φαίνεται ότι στο στόχαστρο βάζει και τις κεραίες wifi.

Βάσει της συμφωνίας του αεροδρομίου Hermes Λάρνακας με τρίτη εταιρεία τεχνολογίας, η εταιρεία μας ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο τομέα της παγκοσμίως, παρείχε κεραίες καινοτόμων τεχνολογιών, οι οποίες εγκαταστάθηκαν σε πρώτη φάση στις αρχές Ιουλίου, για να δοκιμαστούν ως σημείο παροχής wifi μακρινής εμβέλειας προκειμένου επισκέπτες και τουρίστες να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας και ταχύτητας πρόσβαση στο διαδίκτυο. Τα συστήματα αυτά χρησιμοποιούνται από την Ιαπωνία μέχρι και την Αμερική και σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες.

Έχοντας ήδη τονίσει τη δυσαρέσκεια μας στο γεγονός ότι η φήμη και οι εργασίες μας βάλλονται συνεχώς, φαίνεται ότι το κυνήγι μαγισσών εναντίον της εταιρείας μας συνεχίζεται, σε βαθμό που επίσημοι φορείς παρασύρονται σε ατυχείς δραστηριότητες προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την κατάσταση εναντίον της εταιρείας, ερχόμενοι σε αντίθεση με προηγούμενες επικοινωνίες και συμφωνίες.

Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε μάρτυρες του γεγονότος ότι πλέον, η ενορχηστρωμένη αυτή επίθεση εναντίον μας, τώρα επεκτείνεται για να συμπεριλάβει και να επηρεάσει ακόμη και εταιρείες όπως η Hermes που ουδεμία σχέση έχουν με εμάς και που δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο εκτός από την επιλογή της δικής μας καινοτόμου τεχνολογίας με στόχο της βελτιστοποίηση των υπηρεσιών τους προς το κοινό. Παράλληλα στοχοποιούν και άτομα τα οποία ουδέποτε είχαν οποιαδήποτε υπηρεσιακή δικαιοδοσία.

Οι δύο υπάλληλοι της WiSpear έχουν συλληφθεί επειδή απλά παρέδωσαν για εγκατάσταση ένα σύστημα wifi. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους και με τις οικογένειές τους και οι προσπάθειες μας θα επικεντρωθούν στην ελευθερία τους.

Τα συγχαρητήριά μας και πάλι στην Αστυνομία για την επαγρύπνηση και την επίλυση του “εγκλήματος” σύμφωνα με τις οδηγίες του ΑΚΕΛ.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X