ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Στασικράτους υποδέχεται το Epic StreetFest

Στο Epic StreetFest συμμετέχει και στηρίζει ο Δήμος Λευκωσίας ως μια δράση αναζωογόνησης του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας

Η EPIC σάς προσκαλεί σήμερα στην ανακαινισμένη και πανέμορφη το φθινόπωρο οδό Στασικράτους για να απολαύσουμε σήμερα, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 19:00 το Epic StreetFest.

Στα πρότυπα ευρωπαϊκών street festivals, το Epic StreetFest επιθυμεί να βγάλει τον κόσμο της πόλης στον δρόμο το φθινόπωρο, για να διασκεδάσει με μουσική και να απολαύσει υψηλής ποιότητας street food και κοκτέιλ.

Στο Epic StreetFest συμμετέχει και στηρίζει ο Δήμος Λευκωσίας ως μια δράση αναζωογόνησης του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας. Συμμετέχουν επιπλέον τα καταστήματα και οι χώροι εστίασης της οδού Στασικράτους.

Για τον σκοπό της εκδήλωσης θα λειτουργήσει χώρος «foodhall» όπου θα συμμετέχουν με καλαίσθητα περίπτερα τα εξής brands/καταστήματα:

Φαγητά
Moondog’s Burger
The Potbelly
Serial Griller
Moshi Moshi Sushi & More
Παγωτά Παπαφιλίππου

Ποτά
The Old Souls
That’s Y All Day Bar
Dreads & Tatts
Carlsberg Beer
Μπύρα Λέων

Επιπλέον οι επισκέπτες του Street Fest θα μπορούν να απολαύσουν το ποτό ή το φαγητό τους στους καθιερωμένους χώρους εστίασης στην οδό Στασικράτους όπως τα Beer & Beer, Pull a Mango, Pralina Experience, Artigiano κ.ά.
Όλα τα έσοδα από την ενοικίαση των περιπτέρων θα αποδοθούν στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας που στηρίζει άπορα παιδιά των σχολείων του Δήμου.

Τη μουσική επένδυση του Epic StreetFest Nicosia, έχουν αναλάβει οι κορυφαίοι DJs του νησιού: Anthony 642, DJ Coxi, DJ Leandro, DJ Blanco Mario, Pueblo Franko από τον Deejay Radio.

Το Epicstreetfest στηρίζει η Ελληνική Τράπεζα.

Στο foodhall του Epic StreetFest η πρόσβαση/είσοδος θα είναι δυνατή σε άτομα που έχουν εμβολιασθεί ή έχουν νοσήσει σύμφωνα με ρητές οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Στην οδό Στασικράτους θα λειτουργήσει walk in εμβολιαστικό κέντρο ως μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας να προσεγγίσει τις νεανικές ηλικίες.

Νοείται πως η πρόσβαση στην οδό Στασικράτους θα είναι ελεύθερη και δωρεάν προς όλους τους πολίτες

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X