ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκτροπα Παραλιμνίου: Ταυτοποιήθηκαν 20 μαθητές

Ολοκληρώνονται οι εξετάσεις της Αστυνομίας

24news team

Ταυτοποιήθηκαν 20 μαθητές που συμμετείχαν στα έκτροπα που σημειώθηκαν στο Λύκειο Παραλιμνίου την πρώτη ημέρα που επέστρεψαν στο σχολείο.

Εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι έρευνες των Αρχών, ενώ αναμένεται και η ταυτοποίηση ακόμη 5 περίπου προσώπων.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, αναμένεται να σχηματιστεί φάκελος και τα πρόσωπα που συμμετείχαν στα έκτροπα, να παραπεμφθούν ενώπιον δικαστηρίου. Το κάθε πρόσωπο θα καταγγελθεί αναλόγως με το αδίκημα που διέπραξε.

Όπως είναι γνωστό, τις καταγγελίες για όσα διαδραματίστηκαν στο συγκεκριμένο Λύκειο έκανε δημόσια, το Κόμμα για τα Ζώα, αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο από τα έκτροπα.

Η Αστυνομία, στη συνέχεια, ξεκίνησε αυτεπάγγελτα έρευνα και περισυνέλλεξε όλο το οπτικό υλικό που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο, ώστε να προβούν στις απαραίτητες εξετάσεις. Την Τρίτη (15/9) ο Λυκειάρχης του σχολείου, μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου, όπου έκανε επίσημο παράπονο στις Αρχές.

Τα αδικήματα που διερευνώνται – Μέχρι και ποινή φυλάκισης

Τα αδικήματα που διερευνώνται σε βάρος των συμμετεχόντων στα έκτροπα, είναι αρκετά και σοβαρά.

Για παράδειγμα, ένα από τα αδικήματα που διερευνώνται είναι, η παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, αδίκημα που επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και 18 έτη.

Άλλα αδικήματα που διερευνώνται μεταξύ άλλων είναι, η κλοπή και η κακομεταχείριση ζώων, η οχλαγωγία και η παράνομη συνάθροιση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X