ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Άγριο» το σκηνικό του καιρού - Βροχές και καταιγίδες (vid)

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν από νωρίς το απόγευμα σε αρκετές περιοχές της Κύπρου αφού σύμφωνα και με την μετεωρολογική υπηρεσία ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα, Καιρικά Φαινόμενα στην Κύπρο, βροχές και καταιγίδες συνθέτουν ένα χειμωνιάτικο σκηνικό.

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και περιοχές στο εσωτερικό. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν θαλάσσιοι ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως μέσες και ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Οι «καπιταλιστικές συνήθειες» του Άντρου, η ζιβανία και o «Πρίγκιπας» (vid, pics)


Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, περιοχές νοτίως του Τροόδους και ανατολικά. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά στα νότια μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές κυρίως το απόγευμα και το βράδυ, ενώ από αργά το απόγευμα στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί ελαφρώς πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά με την θερμοκρασία με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο και να κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη.

Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση