ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπό κράτηση τρεις ανήλικοι για τη ληστεία αρτοποιείου

Πως έδρασαν οι ανήλικοι

ΚΥΠΕ

Διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον των τριών ανήλικων, δυο 17χρονων και ενός 14χρονου, σε σχέση με τη ληστεία αρτοποιείου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 8ης Ιουνίου, στη Λεμεσό.

Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθηκαν την Παρασκευή, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, μετά από την εξασφάλιση σχετικής μαρτυρίας.

Υπό 8ήμερη κράτηση τελεί ήδη και ένας 15χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί, ως ύποπτος, την περασμένη Πέμπτη.

Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα της 8ης Ιουνίου, όταν δύο κουκουλοφόροι εισήλθαν στο αρτοποιείο και πρόταξαν μαχαίρι στον υπάλληλο, αποσπώντας ταμειακή μηχανή που περιείχε €500.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που κατέχει η Αστυνομία, την ώρα της ληστείας, ο τρίτος δράστης βρισκόταν εντός του αρτοποιείου, παριστάνοντας τον  πελάτη, ενώ ο τέταρτος φέρεται ως ο οδηγός οχήματος που τους ανέμενε για τη διαφυγή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγκλημα: Τελευταία Ενημέρωση

X