ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρπόλησαν 4 ασθενοφόρα ιδιωτικής κλινικής στην Πάφο

Σε συναγερμό οι Αρχές

Γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (03/05) εκδηλώθηκε φωτιά σε τέσσερα ασθενοφόρα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης κλινικής στη Γεροσκήπου.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τα ασθενοφόρα ήταν σταθμευμένα το ένα δίπλα στο άλλο.

Οι ζημιές, εκτεταμένες στο μπροστινό μέρος των ασθενοφόρων, δεν έχουν ακόμη υπολογιστεί.

Κακόβουλα τέθηκε η φωτιά

Σε κακόβουλη ενέργεια οφείλεται η φωτιά που εκδηλώθηκε στα τέσσερα ασθενοφόρα, όπως έδειξαν οι εξετάσεις που διενεργήθηκαν από Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τον Λειτουργό Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Κυριάκο Θεοδώρου, από εξετάσεις που διενεργήθηκαν το πρωί από μέλη του ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από τη σκηνή παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων, τα οποία αναμένεται να αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, με στόχο τον εντοπισμό των δραστών.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έγκλημα: Τελευταία Ενημέρωση